reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

Kurcze...Nataliak właśnie pooglądałam te wózki i są naprawdę nie złe:) Do tej pory myślałam o Tako jumper x ale na jego niekorzyść przemawia waga, a mieszkam na 3 pietrze więc waga odgrywa dość dużą rolę. Ile one w sklepach kosztują?? Mnie interesuje wersja 2w1 bo fotelik będę już miała.

reklama
jade na pulawska 430. wybierasz sie?:)

ceny delti emu bez fotelika w sklepach internetowych to 1220-1320zl, w sklepach stacjonarnych (obdzwonilam cala warszawe!) jest identycznie ale niestety tylko na zamowienie. warto dopytac czy w zestawie jest torba.

A na tej Puławskiej to nie jest przypadkiem adres hurtowni Euro-Baby? Byłam tam kilka razy i tak mi się wydaje. Bardzo fajny sklep, mają tam ogólnie wszystkie potrzebne akcesoria:tak: Oglądaliśmy tam też Mutsiaki:tak:

tak, tak to ten :)

jakis czas temu mieli deltima, pisałam o tym nataliak :) nawet nim jeździlam bo mi się podobał. Baaardzo leciutki w prowadzeniu.

No ale warto najpierw zadzwonić czy nadal jest.

W tym sklepie mozna zwariować od nadmiaru wózków he, he

Hmm... powiem, że zaintrygował mnie ten Delti Emu szczególnie jeśli chodzi o wagę. Jutro rano zadzwonie i dowiem się czy są i najwyżej podjadę tam...kawał drogi ale muszę go obejrzeć :)

ja dzwonilam w sobote to powiedzieli ze sa ale faktycznie lepiej zadzwonic tego dnia w ktorym sie ma zamiar tam jechac.

Ja widziałam ten delti emu jak byliśmy oglądać wózeczki, pierwsze wrażenie ok, ale u nas odpadł ze względu na to że jest starsznie niski i dla nas byłby bardzo niewygodny bo my z tych większych ludzi jesteśmy;)

reklama
paranoja jakas z tymi wozkami. mielismy jechac na pulawska, zadzwonilam do nich i co? juz nie maja. jedna sztuka jest na grochowskiej w drugim 'euro baby' wiec jedziemy tam. poza tym w calej warszawie niet.

Do góry