reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

paranoja jakas z tymi wozkami. mielismy jechac na pulawska, zadzwonilam do nich i co? juz nie maja. jedna sztuka jest na grochowskiej w drugim 'euro baby' wiec jedziemy tam. poza tym w calej warszawie niet.

z wózkami to wogóle jakas masakra, jak juz znajde x-landera w fajnej cenie to oczywiście nie ma ....dostawy srednio raz w miesiacu.......jak za komuny................. nie mozna iść lub kliknac....i juz.....kupic i mieć? buuu.......a czasu coraz mniej

reklama
pocieszę Cię aldonta że kolor carbon ma być dopiero w maju (daj Boże) więc chyba sobie odpuścimy ten temat i weźmiemy model z 2009 roku..

ja tez chciałam carbon, ale dowiedziałam się ze"być może będą w maju ", a jak nie będzie to co? wogole jakaś dziwna sprawa z tym carbon i artctic, może nie potrzebnie pokazali te kolorki? na dodatek sklepy robia zapisy i moze sie okazac ze sie nie zalapiemy na carbon i co wtedy?ja wolałam nie ryzykować i wzięłam jungle

Mój wózek ma już lokatora - wiec - nie wiem - chyba będę musiała zakupić inny :) ???
Na dodatek lokator wyrzucony ze swojego przytulnego lokum - jest obrażony - i wraca tam jak bumerang - twierdząć "że był tu pierwszy" :)

reklama
Do góry