reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

reklama
No też bym się wkurzyła. A co ty właściwie zrobiłaś ze swoją starą gondolą od wózka że jej nie masz?

No własnie chodzi o to, ze ja jej nigdy nie mialam.

Pierwszy wozek - gondolkę mielismy po mojej bratanicy - jeszcze taki stary bujany :) i fotelik 0-13 dostalismy od nich...

ale bratanica ma juz 12 lat - i wozek jest naprawde archaiczny..

Dlatego kupowalismy odrazu spacerówkę - rozkładaną na płask, a teraz do tej ramy chcielsmy dokupic gondolke i fotelik - ale w miedzyczasie zmienili systemy (od dwoch lat) i okazuje sie, ze wogole nie moge kupic starych.

wiec musze sprzedac stara spacerowke - pewnie za grosze i kupic caly zestaw z nowym systemem. Musze poszukac uzywanego, bo nie kwapi mi sie teraz wydatek 3 tys zl :no: za uzywany zaplace 1400-1800 zł - wiec zawsze to jakas oszczednosc

aga na jaki sie w koncu zdecydowalas?
wyżej wrzuciłam link, jednak X3
A TU CO DAWALI W CENIE
- spacerówka X-lander X3 2009
- śpiworek do spacerówki z polarową wyściółką
- pompka do kół
- oryginalna folia przeciwdeszczowa na spacerówkę
- gondola X-pram 2009
- saszetka do gondoli Waist Bag
- folia przeciwdeszczowa, adaptery i moskitiera do gondoli
- torba X-bag
- fotelik X-Car