reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

Hejka,

a ja już mam w domu wózek. Kupiłam z aukcji allegro, ale poza allegro. Przyjechał do nas nowiuteńki, zapakowany.
Jednak x-lander xa w kolorze raspberry + fotelik maxi cosi citi. Ma wszystko poza folią p/deszczową na spacerówkę. W to zainwestuję jak będę już ją używała.
Bardzo mi się podobają szczegóły, wykończenia i zmyślne rozwiązania np przy demontażu, zakąłdaniu torby x-bag itp.

Martwiłam sie nieprzekłądaną rączką, ale okienko w budce spacerówki zapewnia wystarczający widok na dziecko. Tak moim skromnym zdaniem, co oczywiście nie zastąpi przekładanej rączki. Ale lepszy wróbel w garści.... ;-)

martina, nic nie słyszałam o matrixie, ale chyba coś podobnego widziałam dzisiaj na ulicy, chyba że jest jeszcze jakiś inny wózek z podobą tapicerką w jakby koła.
Ten miał nisko gondolę, czego ja akurat chciałam uniknąć.

estragon, super jeep :tak:

reklama
Hejka,

a ja już mam w domu wózek. Kupiłam z aukcji allegro, ale poza allegro. Przyjechał do nas nowiuteńki, zapakowany.
Jednak x-lander xa w kolorze raspberry + fotelik maxi cosi citi. Ma wszystko poza folią p/deszczową na spacerówkę. W to zainwestuję jak będę już ją używała.
Bardzo mi się podobają szczegóły, wykończenia i zmyślne rozwiązania np przy demontażu, zakąłdaniu torby x-bag itp.
Gratulacje dla szczęśliwej posiadaczki xlandera:-)

Gratulacje dla szczęśliwej posiadaczki xlandera:-)

:happy: dziękuję :happy:
obym tylko nie bała się wyjechać na wioznę na spacer z małą żeby nie zginąć w tłumie x-landerów :-D
a tak na serio, za wiele póki co ich nie widzę.

Dobrej nocki, spadam jeszcze poczytać.

Jestem zła.... wrrr....

jednak czeka nas zakup nowego wozka: gondola, spacerówka, fotelik ...

Okazało sie jednak (po dzisiejszej rozmowie z serwisem), ze ta gondolę ktora kupiłam jednak nie bardzo da sie zamontowac na mojej ramie, to znaczy da sie zamontowac, ale nie ma jej jak zabezpieczyc...
gondolę odsylam do sprzedawcy - tak sie umowiłam, a ona zwroci mi kase...

Musze wystawic swoja spacerówkę na allegro i kupic caly zestaw z nowym unisystemem...

no nie jestem pocieszona - bo nie planowalam takiego wydatku...

Jestem zła.... wrrr....

jednak czeka nas zakup nowego wozka: gondola, spacerówka, fotelik ...

Okazało sie jednak (po dzisiejszej rozmowie z serwisem), ze ta gondolę ktora kupiłam jednak nie bardzo da sie zamontowac na mojej ramie, to znaczy da sie zamontowac, ale nie ma jej jak zabezpieczyc...
gondolę odsylam do sprzedawcy - tak sie umowiłam, a ona zwroci mi kase...

Musze wystawic swoja spacerówkę na allegro i kupic caly zestaw z nowym unisystemem...

no nie jestem pocieszona - bo nie planowalam takiego wydatku...

No też bym się wkurzyła. A co ty właściwie zrobiłaś ze swoją starą gondolą od wózka że jej nie masz?

reklama
Do góry