reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprzedam, kupię, zapraszam, wynajmę i inne ogloszenia

Cześć, szukam zajęć rozwojowych dla mamy i dziecka :happy:
Dziecko - 16 miesięcy,
Bardzo proszę o informację o rodzajach prowadzonych zajęć, grafiku i cenie.
Jeśli jest dostępna stronka internetowa proszę o namiary, facebooka nie mam :)

Dzięki, pozdrawiam
Magda

reklama
Doskonała pamiątka dla dziecka i najbliższych -NIEPOWTARZALNE SESJE ZDJĘCIOWE MALUSZKÓW

Organizowane w miejscu zamieszkania bobasa lub w plenerze, tam gdzie dziecko czuje się najbezpieczniej.

Z doświadczenia wiem jak szybko dzieci rosną i jak szybko zapominamy jakimi były maluchami, a jedynym sposobem by o tym nie zapomnieć są pięknie wykonane fotografie, które z pewnością ozdobią wnętrza i do których będą Państwo powracać bardzo często.

Zapraszam do obejrzenia galerii na http://sloikwspomnien.pl a osoby zainteresowane proszę o kontakt (sloikwspomnien@gmail.com lub 794982304)

Ostatnia edycja:
Sprzedam wozek TAKO JUMPER X kolor szary z aplikacja zolto biala, na gwarancji, stan bardzo dobry, gondola plus spacerowy, cena 550zl

Cześć, szukam zajęć rozwojowych dla mamy i dziecka :happy:
Dziecko - 16 miesięcy,
Bardzo proszę o informację o rodzajach prowadzonych zajęć, grafiku i cenie.
Jeśli jest dostępna stronka internetowa proszę o namiary, facebooka nie mam :)

Dzięki, pozdrawiam
Magda

Magda, dla Ciebie i Twojego dziecka mamy zajęcia umuzykalniające w poniedziałki o 16.15, Zabawy Smyka w piątki o godz. 11.00 i SPotkanie z psem Gordonem we wtorki o godz. 11.00. Zapraszam Cię na naszą nową stronę, z tym, że grafik wymaga aktualizacji, więc kieruj się tym, co napisałam powyżej.
Instytut Świadomego Rodzicielstwa

Cennik to 25 zł za zajęcia, lub karnet na 4 wejścia 80 zł.
Zapraszam, zobaczysz jak jest fajnie;)

To jeszcze tutaj napiszę, żeby nikomu nie umknęło :)
Jutro czyli we wtorek o godz. 11.00 zapraszam na BEZPŁATNE zajęcia pokazowe "Spotkanie z psem Gordonem" dzieci w wieku 2 -4 lat.Takie zajęcia to alternatywna metoda stymulująca do rozwoju. Spotkania mają też na celu naukę bezpiecznych zachowań wobec psów oraz kształtowanie pozytywnych postaw wobec zwierząt. Zapraszamy! Zapisywać można się pod adresem: instytut@kcz.org.pl

A już niebawem zaproszę Was na pogadanki chustowe, warsztay naturalnego pieluszkowania, eko- szafing - również bezpłatnie:)

Jeśli chcecie otrzymywać newsletter o naszych wydarzeniach - można się zapisać pod adresem, który podałam powyżej.

Witam,
Jestem młodą mamą rocznego chłopca, która potrzebuję dorywczej pracy.
Chętnie ubarwię pokój Twojego dziecka w jego ulubione postacie z bajek, sama też zaproponuję wzory pasujące do koloru i klimatu pokoju.
Aktualnie maluję w pobliskim przedszkolu. Oferty więc mogę realizować od czerwca.
Cena zależna od wielkości malunku. Do uzgodnienia wcześniej !

mail e.lwira.wasilewska@gmail.com tel 511337834

reklama
Ze względu na uczulenie mojego synka sprzedam zapasy lub ew. wymienię na soczki/deserki owocowe bobo fruit, hipp itp.:

2 x Gerber obiadek 5msc, Puree jarzynowe z kurczakiem, data: 12.2012, 10.2012
3 x Gerber obiadek 5msc, Smakowite jarzynki z cielęciną, data: 12.2012
3 x Bobovita zupka 5msc, Jarzynowa z kurczakiem, data: 01.2013
1 x Gerber Obiadek 5msc, Marchewka z groszkiem i indykiem, data: 08.2012
1 x Hipp Rosołek z kurczaka z kaszką manną 6msc, data: 07.2012
1 x Hipp 7msc, Zupka pomidorowa z kluseczkami, data: 11.2011
1 x Gerber 8msc, Obiadek Jarzynki z jagnięciną z ryżem, 01.2013

Do góry