reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprzedam, kupię, zapraszam, wynajmę i inne ogloszenia

reklama
Komunikacja z niemowlęciem naprawdę jest możliwa!
Ponadto badania naukowe prowadzone przez psychologów i lingwistów potwierdzają, iż miganie z małymi dziećmi korzystnie wpływa na ich rozwój językowy i intelektualny.

Już jutro, czyli w czwartek 31 marca o godz. 11.00 rozpoczynają się zajęcia POMIGAJ ZE MNĄ MAMO. Jest to cykl 10 spotkań, na których rodzice poznają sposoby komunikowania się ze swoim niemowlęciem poprzez zabawę językiem migowym.
Program zajęć obejmuje:
- wprowadzenie znaków migowych z zakresu tematów:
rodzina, ulubione zwierzęta, jedzenie, ubranie, codzienne czynności
- zabawy z dźwiękiem, fakturą,. kształtem, kolorem, ruchem, smakiem, zapachem, słowem i muzyką.

Zapraszamy mamy/rodziców z dziećmi od 6 miesiąca życia.

Zdjęcia użytkownika Instytut Świadomego Rodzicielstwa - Zdjęcia na tablicy | Facebook

Zajęcia odbywają się w Joga Centrum na ul. Biskupiej 18,
Zapisy pod nr tel 504 132 137 lub 12 633 96 67 lub e.instytut@gmail.com

Cześć, interesują mnie zajęcia dla dziecka 1 rocznego, gdybyś mi mogła napisać program takich zajęc, terminy i godziny, oraz koszt byłabym wdzięczna

Cześć, interesują mnie zajęcia dla dziecka 1 rocznego, gdybyś mi mogła napisać program takich zajęc, terminy i godziny, oraz koszt byłabym wdzięczna

Dla rocznego dziecka akurat ofertę mamy najszerszą, bo codziennie coś u nas znajdziecie :)
w poniedziałki o 16.30 są zajęcia umuzykalniające
we wtorki o 16.15 jest baby joga, na której ćwiczą mamy z dziećmi, oraz o 17.30 zajęcia ogólnorozwojowe prowadzone przez aktora animatora - Gimnastyka smyka
w środy o 11.00 są zabawy twórcze dla rodziców i dzieci (jest też grupa poniedziałkowa o 17.30)
w czwartki o 11.00 mamy Bobomigi (grupa rusza 14 maja)
w piątki o 16.00 jest Taniec twórczy w chustach

Ceny wahają się pomiędzy 20 a 30 zł za pojedyncze wejście, w karnecie oczywiście taniej. Niektóre zajęcia rozliczane są w ramach karty Multisport.

Opisy zajęć znajdziesz na naszym facebookowym profilu, a w razie czego - pytaj :)
Instytut Świadomego Rodzicielstwa | Facebook

Interesują mnie Zabawy Twórcze, na facebooku wiedziałam program tych zajęć, a mogłabyś mi napisać jak one są realizowane? w jakiej formie? chciałam też wiedzieć kiedy rusza następna edycja, jaki jest koszt za pojedyncze wejście i w karnecie.

Zapraszamy do zobaczenia i oczywiście polubienia strony Groszków na Facebooku:
Groszki | Facebook

W samym centrum Krakowa znajdują się Groszki - miejsce dla kobiet w ciąży, rodziców i dzieci. Proponujemy zajęcia dla kobiet w ciąży - wtym szkołę rodzenia, zajęcia i spotkania dla mam z dziećmi, ciekawe warsztaty dla rodziców i zajęcia dla dzieci do lat 6. Oferujemy także opiekę nad dziećmi na godziny - gdy potrzeba coś załatwić. Jesteśmy na Radziwiłłowskiej 29, tuż przy Lubicz, na przeciwko Galerii Krakowskiej.

16 kwietnia zapraszamy na wiosenne spotkanie otwarte w Groszkach. W programie:
-eko-szafing, czyli wymiana wszystkiego, co Wam się nie przyda, ale innym tak - polecamy szczególnie odzież ciążową i dziecięcą
- butik z bielizną, także dla kobiet w ciąży i mam karmiących
- dla dzieci - warsztaty recyclingu

16.04 o godz. 15:00 na Radziwiłłowskiej 29/6 zapraszamy na wiosenne wietrzenie szaf!!
Prosimy o mailowe potwierdzenie przybycia (groszki@groszki.com.pl)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry