reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprzedam, kupię, zapraszam, wynajmę i inne ogloszenia

Zabawy twórcze realizowane są w formie wykładowo-ćwiczeniowej. Prowadząca pokazuje i omawia przykłady zabaw fundamentalnych, niektóre z nich ćwiczone się bezpośrednio z dziećmi, inne na sobie. Dodatkowo omawiane są normy rozwojowe dziecka na różnych etapach życia.
W zajęciach można uczestniczyć z dzieckiem do 18 miesiąca życia.
Nowa edycja rozpoczyna się w środę 4 maja o 11-12.oo, druga równoległa grupa rusza 9 maja - w poniedziałek o 17.30-18.30. Można się zapisywać już teraz.
Koszt pojedynczych zajęć to 30 zł, karnet na wszystkie zajęcia (5 spotkań) kosztuje 135 zł.
Zapraszamy :)

reklama
oczywiscie mamy stronę: www.groszki.com.pl

Zajęcia jakie przygotowaliśmy dla Mam z dziećmi:
- gimnastykę dla mam, w poniedziałki o 13:00 i 18:00 (to dla tych Mam, które już wrociły do pracy) i w czwartki o 12:00
- Klub Mam, czyli najpierw wspólna zabawa mam z dziećmi, a następnie zabawa dzieci z animatorem i czas dla Mam na rozmowy w swoim gronie - w czwartki o 10:30
- zajecia dla dzieci dostosowane do wieku dziecka:
dla mam i niemowląt - spotkania w poniedziałki o 11:15 oraz warsztaty języka migowego dla niemowląt w środy o 10:30
dla dzieci w drugim roku życia - spotkania w poniedziałki o 10:00
dla dzieci od 2 do 4 lat przygotowanie do przedszkola w czwartki o 13:30 oraz logorytmika z wczesna nauką czytania we wtorki o 10:00
dla przedszkolaków - zajęcia podczas których poznają kulturę krajów europejskich - w poniedziałki o 16:30

W przygotowaniu zajęcia umuzykalniające dla dzieci od 1 do 3 roku zycia.

Po szczegóły zapraszam na stronę!

mam do odsprzedania:

49 zł za kupon o wartości 150 zł na pakiet fryzjerski: strzyżenie + regeneracja włosów z maską pod sauną + modelowanie + profesjonalna porada stylisty + parafina na dłonie w renomowanym salonie kosmetycznym PARENDI. Dodatkowo otrzymasz 20% zniżki na farbowanie.

Parendi fryzjerstwo Kraków | gruper.pl

BLW to metoda wprowadzania pokarmów stałych, nie za pomocą popularnych papek i łyżeczek, lecz pozwalająca dziecku samodzielnie się karmić już od pierwszych niemlecznych posiłków.

Na warsztacie dowiecie się jakie są zalety takiego karmienia i jakie są zasady wprowadzania pokarmów, opowiemy też o bezpieczeństwie przy stole! Warsztat prowadzi psycholog, mama - praktyk BLW. Zapraszamy! szczegóły na www.groszki.com.pl

miejsce: Groszki, Radziwiłłowska 29,
czas: czwartek, 28.04. godz. 18:00

Nie wiem czy temat nadal aktualny ale ja mam LUTEINA 50 - całe oryginalne opakowanie to jest 30 tabletek i jedną otwarte około 18 szt jeszcze zostało. Ważnosc do 2013 marzec.
ODDAM za darmo czekają do odbioru

Zmiana planów :
Zajęcia odbywają się we środy, od godz. 12:00 do 13:30
. Prowadzić je będzie Małgosia Szymkowiak, dyplomowany nauczyciel jogi metodą Sivanandy. Cena: 70 zł za 4 spotkania, 20 zł jednorazowe wejście.

reklama
Zmiana planów:
Zajęcia odbywają się we środy, od godz. 12:00 do 13:30. Prowadzić je będzie Małgosia Szymkowiak, dyplomowany nauczyciel jogi metodą Sivanandy. Cena: 70 zł za 4 spotkania, 20 zł jednorazowe wejście.

Do góry