reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprzedam, kupię, poszukuję....

Pinka śliczne masz te ciuszki :tak: ja bym musiała po mojej powystawiać ale nie mam kiedy :crazy::-D może w końcu się za to wezmę :-D

reklama
hey!
a ja szukam fajnej lekkiej parasoloki (chodzi o wózek :tak:), małej i poręcznej żeby można było zabrać ze sobą do samolotu. Ale musi mieć regulowne oparcie, bo mojemu dziecku zdaza się kimnąć we wózku ;-)

Gosia- cały kufer mam ubranek połowa dla Zosi a te które za małe to na sprzedaż bo niechce tego trzymać niepotrzebnie :-)
kubala- a moze na allegro zobacz:-)

Jestem zadowolona :tak: jedynie jak nie mam ustawione zeby kółka skręcały to się namęcze na zakrętach ale jak same skręcają to chodzi płynnie :tak: i lekko :tak:

a chciałaś kupic Kubala w sklepie czy na allegro ?

reklama
ja bym sie zastanawiala nad pierwsza i trzecia:tak::tak::tak:ale w ostatecznosci to nie wiem która bym wybrała bo te dwie mi sie podobaja:-)

Do góry