reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sprzedam, kupię, poszukuję....

reklama
Rikapa mnie przeswiecie ale ja jednego dnia zachorowalam na maclarena i poejchalam obejrzec do PiM i co..wielkie rozczarowanie, nawet mi argumentow zabrakla by meza przekonac (chociaz dla mnie kasa za duza jak na spacerowke) prowadzilo sie to niezbyt fajnie...:( Zwykle espiro metro lepiej sie prowadzilo niz maclaren xlr i xt. XT z Basia polozona przy podbijaniu tracil rownowage i odchylal sie w tyl. Poczytalam duzo opini w necie i tez sa skrajne jesli chodzi o maclareny, duzo jest ze "fajne" ale jednak niewarte swej ceny, ze siatek nie wolno wieszac bo sie przerwacaja...! Ja postawialm na Inglesinę Trip:) Jutro jedziemy odebrac, zobaczy sie! Ale na allegro tez dosc dobra cene maja, a poza tym wozek od wielu lat na rynku i popoluarny, opinie ma dobre, wysokie oparcie, ejst lekki a prowadzilo sie go najlepiej ze wszystkich jakie mialam w reku w PiM;D

tez chyba kuie inglesine kurde bo p oco mam wydawac kase full jak potrzebuje tylko na wakacje i galerie i male wypady a tak to mam wozek

brzoskwinka ja chce te radyjko,telefon i zolwika:) i jeszcze ta pilke,mlotek i pszczole:) wiec odloz mi prosze:) napewno kupie je od ciebie:) tylko daj znac kiedy bedziesz tutaj w poblizu albo moze wpadniesz do nas na osiedle na kawke i ciastko:)

reklama
dobrze, odłożone :-)

edit.

SPRZEDAM zabawkę CHICCO cena 20zł w pełni sprawna
po naciśnięciu zwierzątka słychać ich odgłosy, a na organkach jest do wyboru kilka melodyjek w zależności od klawisza.

DSCF1436.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry