Czy Folia 2w1 UNI WSZYSTKIE TYPY WYPRZEDAŻ!!!!!! (1443826842) - Aukcje internetowe Allegro ta folia będzie pasowała na Implasta Driver??
reklama
R
rikapa
Gość
no wiec sprawdzamy naszego eksperta"P
pani karolino badzo prosze o infoprmacje po co jest przycisk na kierownicy wozka peg perego duette sw? jeden szary jest do regulacji kierownicy a drugi?
;p
drugi przycisk to atrapa :-)
Potwierdzam eksperckość Rikapy! Mi naprawdę pomogła w wyborze fotelika (a szłam po inny;-)) i jestem bardzo jej wdzięczna I w ogóle super, że można tak na Ciebie liczyć i jeszcze nas nie pogoniłaś za te wszystkie pytania :* powinni Ci płacić za nadgodziny
Jakby co ja mam fotelik Romer King Plus
i wózek Baby Design Sprint
jak ktoś się nad takimi zastanawia to służę poradą jak się sprawują
bardzo dobre pytanie, też mnie to zastanowiło w wózku Natuśki
Rikapa (oraz inni jeśli wiedzą) ja mam pytanie odnośnie wózków do biegania - czy faktycznie musi być jakiś specjalny czy wystarczy np zwykła trójkołowa spacerówka?
wózek do biegania powinien być wyposażony w hamulec ręczny :-) bez niego ani rusz :-)
R
rikapa
Gość
no baaa :-) cieszę się że mogę pomóc :-)
R
rikapa
Gość
a gdzie ją kupiłaś??
reklama
Izabela20, ja mogę Ci polecić meble, które ja sama kupowałam. Nie kupowałam ich w żadnym sklepie meblowym w Poznaniu tylko przez Internet właśnie. To są meble z firmy Sauthon. Mają oni naprawdę bardzo duży wybór, także każdy coś znajdzie co przypadnie mu do gustu. Mebelki są naprawdę bajeczne jeżeli chodzi o wygląd ale przede wszystkim to są naprawdę bezpieczne. Wykonane są solidnie, także nie obawy o rozpadnięcie się łóżeczka z dzieckiem w środku czy coś w tym rodzaju. Jeżeli chcesz to mogę Ci podesłać zdjęcia tych mebli, które ja wybrałam, a teraz na szybko to możesz je sobie oblukać na stronie amko.com.pl. Tam właśnie są ich produkty. Ja kupiłam te meble 2 lata temu i są jak nowe.
Podziel się: