reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprzedam, kupię, poszukuję....

reklama
Czy możecie mi polecić jakiś firmy/sklepy meblowe w Poznaniu? A może kupujecie przez internet i macie sprawdzone miejsca?

no wiec sprawdzamy naszego eksperta"P
pani karolino badzo prosze o infoprmacje po co jest przycisk na kierownicy wozka peg perego duette sw? jeden szary jest do regulacji kierownicy a drugi?
;p:-D

drugi przycisk to atrapa :-)

Potwierdzam eksperckość Rikapy! Mi naprawdę pomogła w wyborze fotelika (a szłam po inny;-)) i jestem bardzo jej wdzięczna:tak: I w ogóle super, że można tak na Ciebie liczyć i jeszcze nas nie pogoniłaś za te wszystkie pytania :* powinni Ci płacić za nadgodziny:tak:

Jakby co ja mam fotelik Romer King Plus
5421.jpg

i wózek Baby Design Sprint
86a3a001-bc03-45bc-af58-d16084bf6bb2_product.jpg

jak ktoś się nad takimi zastanawia to służę poradą jak się sprawują :tak:

bardzo dobre pytanie, też mnie to zastanowiło w wózku Natuśki :-p

Rikapa (oraz inni jeśli wiedzą) ja mam pytanie odnośnie wózków do biegania - czy faktycznie musi być jakiś specjalny czy wystarczy np zwykła trójkołowa spacerówka?

wózek do biegania powinien być wyposażony w hamulec ręczny :-) bez niego ani rusz :-)

Hejka
zależy co chcesz kupić
Czy to ma być nowe czy używane.
Zależy co potrzebujesz ja dzisiaj kupiłam używaną komodę z litego drewna 80cm wysokości i 40cm szerokości za 90zł bo taką potrzebowałam

Może którejś z dziewczyn się przyda Oddam za darmo

Załączniki

• 1437997176_1.jpg
    1437997176_1.jpg
    10,7 KB · Wyświetleń: 36
kupiłam na gumtree gdzies kiedyś szukałam i natknęłam się na tą komodę
Jeszcze ładna jest w jysku też taka mała szerkość okolo 40cm wyskosci chyba ze 100cm ale z płyty a nie z litego drewna

reklama
Izabela20, ja mogę Ci polecić meble, które ja sama kupowałam. Nie kupowałam ich w żadnym sklepie meblowym w Poznaniu tylko przez Internet właśnie. To są meble z firmy Sauthon. Mają oni naprawdę bardzo duży wybór, także każdy coś znajdzie co przypadnie mu do gustu. Mebelki są naprawdę bajeczne jeżeli chodzi o wygląd ale przede wszystkim to są naprawdę bezpieczne. Wykonane są solidnie, także nie obawy o rozpadnięcie się łóżeczka z dzieckiem w środku czy coś w tym rodzaju. Jeżeli chcesz to mogę Ci podesłać zdjęcia tych mebli, które ja wybrałam, a teraz na szybko to możesz je sobie oblukać na stronie amko.com.pl. Tam właśnie są ich produkty. Ja kupiłam te meble 2 lata temu i są jak nowe.

Do góry