reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sprzedam, kupię, poszukuję....

reklama
IMG_1775a.jpgWitam serdecznie,

Poszukuję noworodków do 3 tyg do sesji zdjęciowej czapeczek ręcznie robionych.
Sesja odbędzie się koniec lutego/marzec.

Sesja na zasadzie TFP, czyli zdjęcia za pozowanie.

Zainteresowane mamy z Poznania proszę o kontakt: milla@studio-milla.com

Dziękuję i pozdrawiam-Milla

P.S. Czy powinnam też napisać w dziale "Przyszłe Mamy"?

W tym wątku wymieniamy się doświadczeniami oraz informacjami na temat wózków,fotelików i innych akcesoriów jakie nam się podobają czy mamy już w posiadaniu. :-)
Zatem jeśli macie jakieś pytania, szukacie porad innych mam, to zapraszam tutaj :-)

Ostatnia edycja:
znalazlam cos takiego...
ale jutro sie upewnie, no chyba ze rikapa bedzie wiedziala, to juz ona ci pomoze :p

"jego ogromnym atutem jest wbudowany w rączkę służącą do prowadzenia wózka "układ kierowniczy" dzięki któremu można jednym ruchem ręki odblokować przednie koła co zapewnia dużą swobodę manewrowania wózkiem."

reklama
Potwierdzam eksperckość Rikapy! Mi naprawdę pomogła w wyborze fotelika (a szłam po inny;-)) i jestem bardzo jej wdzięczna:tak: I w ogóle super, że można tak na Ciebie liczyć i jeszcze nas nie pogoniłaś za te wszystkie pytania :* powinni Ci płacić za nadgodziny:tak:

Jakby co ja mam fotelik Romer King Plus
5421.jpg

i wózek Baby Design Sprint
86a3a001-bc03-45bc-af58-d16084bf6bb2_product.jpg

jak ktoś się nad takimi zastanawia to służę poradą jak się sprawują :tak:

no wiec sprawdzamy naszego eksperta"P
pani karolino badzo prosze o infoprmacje po co jest przycisk na kierownicy wozka peg perego duette sw? jeden szary jest do regulacji kierownicy a drugi?
;p:-D

bardzo dobre pytanie, też mnie to zastanowiło w wózku Natuśki :-p

Rikapa (oraz inni jeśli wiedzą) ja mam pytanie odnośnie wózków do biegania - czy faktycznie musi być jakiś specjalny czy wystarczy np zwykła trójkołowa spacerówka?

Do góry