reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprzedam, kupię, poszukuję....

reklama
IMG_1775a.jpgWitam serdecznie,

Poszukuję noworodków do 3 tyg do sesji zdjęciowej czapeczek ręcznie robionych.
Sesja odbędzie się koniec lutego/marzec.

Sesja na zasadzie TFP, czyli zdjęcia za pozowanie.

Zainteresowane mamy z Poznania proszę o kontakt: milla@studio-milla.com

Dziękuję i pozdrawiam-Milla

P.S. Czy powinnam też napisać w dziale "Przyszłe Mamy"?

W tym wątku wymieniamy się doświadczeniami oraz informacjami na temat wózków,fotelików i innych akcesoriów jakie nam się podobają czy mamy już w posiadaniu. :-)
Zatem jeśli macie jakieś pytania, szukacie porad innych mam, to zapraszam tutaj :-)

Ostatnia edycja:
znalazlam cos takiego...
ale jutro sie upewnie, no chyba ze rikapa bedzie wiedziala, to juz ona ci pomoze :p

"jego ogromnym atutem jest wbudowany w rączkę służącą do prowadzenia wózka "układ kierowniczy" dzięki któremu można jednym ruchem ręki odblokować przednie koła co zapewnia dużą swobodę manewrowania wózkiem."

reklama
Potwierdzam eksperckość Rikapy! Mi naprawdę pomogła w wyborze fotelika (a szłam po inny;-)) i jestem bardzo jej wdzięczna:tak: I w ogóle super, że można tak na Ciebie liczyć i jeszcze nas nie pogoniłaś za te wszystkie pytania :* powinni Ci płacić za nadgodziny:tak:

Jakby co ja mam fotelik Romer King Plus
5421.jpg

i wózek Baby Design Sprint
86a3a001-bc03-45bc-af58-d16084bf6bb2_product.jpg

jak ktoś się nad takimi zastanawia to służę poradą jak się sprawują :tak:

no wiec sprawdzamy naszego eksperta"P
pani karolino badzo prosze o infoprmacje po co jest przycisk na kierownicy wozka peg perego duette sw? jeden szary jest do regulacji kierownicy a drugi?
;p:-D

bardzo dobre pytanie, też mnie to zastanowiło w wózku Natuśki :-p

Rikapa (oraz inni jeśli wiedzą) ja mam pytanie odnośnie wózków do biegania - czy faktycznie musi być jakiś specjalny czy wystarczy np zwykła trójkołowa spacerówka?

Do góry