Kamila, a nie myslałas o podstawce do stania dla starszaczka??? MOże on już nie będzie chciał jeździć na siedząco, moje mają 20 miesięcy i coraz trudniej ich zachęcić do jeżdżenia wozkiem z wlasnej woli Ja tez jestem z Lublina i widzialam kilka razy takie rozwiązanie będąc na spacerze w parku. Inna opcja to kupić spacerowkę z mozliwością podpięcia/włożenia gondolki dla dzieciaczka. obejrzyj soibie na podwójnych wózkach tego typu sprzęty. Twoje maleństwo urodzi sie jak już będzie cieplej chyba więc tym bardziej. No chyba ze taki wozek jeden pod drugim, ale nie wiem czy starszy bedzie chciał tam na dole siedziec, a jak nie będzie nim jeździć to po co kupować
reklama
karola88
Fanka BB :)
Mam jeszcze do sprzedania 2 kurteczki zimowe,jedna z nexta,druga z george. Polarkowe,z kapturkami z futerkiem,zapinane na góralskie troczki. Jedna w rozm 0-3 mies,druga 3-6 miesięcy. Wieczorkiem dodam zdjęcia. Naprawdę super,polecam:-)
Milena23uk
Milena23uk
karola88
Milena23uk
KOMPLECIKI CARTER'S SPRZEDANE
SWETERKI SIZE NEWBORN
30 zl za dwa
Dwa kompleciki Carter's
Sliniak , spodenki , body
rozm Newborn
20 zl za zestaw
czapeczki motheracre
5zl za sztuke
Sukieneczki Carter's 0-3
20zl za sztuke
dwa sweterki NEXT rozm Newborn-ale dziewczyny dopiero zniego wyrastaja a maja ponad 5 kg!
20 zl za sztuke
5X body NEXT rozm Newborn
20zl za 5 szt
Carter's gowns
rozm 0-9 mies (ale jak dla mnie to 0-3)
jak nowe
15zl za szt
Spioszki Cartr's (po prawej) x2
15zl za szt
Spiochy Next
10zl za szt
SWETERKI SIZE NEWBORN
30 zl za dwa
Dwa kompleciki Carter's
Sliniak , spodenki , body
rozm Newborn
20 zl za zestaw
czapeczki motheracre
5zl za sztuke
Sukieneczki Carter's 0-3
20zl za sztuke
dwa sweterki NEXT rozm Newborn-ale dziewczyny dopiero zniego wyrastaja a maja ponad 5 kg!
20 zl za sztuke
5X body NEXT rozm Newborn
20zl za 5 szt
Carter's gowns
rozm 0-9 mies (ale jak dla mnie to 0-3)
jak nowe
15zl za szt
Spioszki Cartr's (po prawej) x2
15zl za szt
Spiochy Next
10zl za szt
Ostatnia edycja:
yenefer
Milenka jak patrzę na twoje ubranka to chcę mieć jeszcze raz bliźnięta - koniecznie dwie dziewczynki
walawenderki
Milenko
Ciuszki super. Daj znać jak będziesz chciała się pozbyć większych rozmiarów, bo u nas od 0-3 pod dostatkiem :-). Ale chętnie skorzystam z oferty w przyszłości. xx
Ciuszki super. Daj znać jak będziesz chciała się pozbyć większych rozmiarów, bo u nas od 0-3 pod dostatkiem :-). Ale chętnie skorzystam z oferty w przyszłości. xx
karola88
Szerokość na wysokości łączenia panela ze spodniami: 2x46 cm (regulacja)
Szerokość w biodrach: 2x50 cm
Szerokość w udzie: 2x26 cm
Długość nogawki zewnętrznej bez panela: 104 cm
Długość wewnętrzna: 83 cm
Szerokość panela na górze: max 2x60 cm
Stan: 18 cm
Szerokość na dole: 2x23 cm
Wymiary podane oczywiście na płasko,spodnie fajnie się poddają, są super jakości.
Ja je nosiłam od 3 miesiąca do końca ciąży,sprawdziły się rewelacyjnie:-)
Ostatnia edycja:
reklama
WIOLKA1509
witam
karola88 napisz prosze ile bys chciala za te spodnie?
karola88 napisz prosze ile bys chciala za te spodnie?
Podziel się: