B
beti2223
Gość
dziewczyny a komu się należy karta MC ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wlasnie nic nie dostalam ,tylko sama formeDostalas list z numerem albo sms-a?wpisujesz tutaj nr.ten ktory listem przychodzi badz sms-em i ci wyskakuje co sie dzieje z Twoja karta,badz czegos im brakuje...
https://www.sspcrs.ie/portal/medapp/checkapp.jsp
jeśli piszech o ChB to ja zawsze wpisuje dane lekarza i tyle.I ja dziś (po prawie półtorarocznej przerwie) dostałam list z prośbą o potwierdzenia pobytu w Irlandii moich chłopakówMuszę szkołę i lekarza zaliczycWygląda na to,że faktycznie biorą się ostro do kontroli
Wpisałam sama dane GP w dla potwierdzenie pobytu tutaj Matta i dane szkoły dla Radka i wysłałam,nie łaziłam nigdzie:-)jeśli piszech o ChB to ja zawsze wpisuje dane lekarza i tyle.
na poczatku byłam tylko po pieczątke z przychodni,ale jak zadzwoniłam do sekcji ChB to mi powiedzieli,ze tylko dane potrzebują.
ale odeslalas juz ta forme?wlasnie nic nie dostalam ,tylko sama forme
wyslalam w tamten poniedzialek list ze znaczkiem mam nadzieje ze doszlo ,,,,bo zawsze wszytsko wysylam poleconym a teraz nie wiem czemu wyslalam tak:-)moze cos przyjdzie nie dlugoale odeslalas juz ta forme?
ja po jakims tygodniu od wyslania formy dostalam list i na nim numer...
a kolezanka dostala nr.sms-em;-)