reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sprawy socjalne i urzedowe w Irlandii

reklama
I ja dziś (po prawie półtorarocznej przerwie) dostałam list z prośbą o potwierdzenia pobytu w Irlandii moich chłopaków:tak:Muszę szkołę i lekarza zaliczyc:tak:Wygląda na to,że faktycznie biorą się ostro do kontroli:tak:
jeśli piszech o ChB to ja zawsze wpisuje dane lekarza i tyle.
na poczatku byłam tylko po pieczątke z przychodni,ale jak zadzwoniłam do sekcji ChB to mi powiedzieli,ze tylko dane potrzebują.

jeśli piszech o ChB to ja zawsze wpisuje dane lekarza i tyle.
na poczatku byłam tylko po pieczątke z przychodni,ale jak zadzwoniłam do sekcji ChB to mi powiedzieli,ze tylko dane potrzebują.
Wpisałam sama dane GP w dla potwierdzenie pobytu tutaj Matta i dane szkoły dla Radka i wysłałam,nie łaziłam nigdzie:-)

Laseczki mam pytanko do Was :-)

Pracuje na Part Time, 06.11.11 bylam w pracy i na 100 % nie pojde do 23.11.11. i wlasnie 23.11 mam wizyte lekarska i teraz pytanie jesli dostane l4 czy nie dowala sie ze nie mam zadnej skladki prsi wlasnie przez te 2 tygodnie.....? czy nie bedzie problemu z platnym l4?

reklama
Do góry