sulwusia
Zaciekawiona BB
3razyM dziekuje za odpowiedz...juz teraz wszystko wiem chociaz nie je to pocieszajace...bylismy dzisiaj u lekarza i mamy ten fioletowy druk jutro moze zalatwimy reszte...pozdrawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przez rok dostawałam FIS,jakieś 4 tyg temu idę do konta i mam znowu przyznane,ale nie przyszła mi żadna decyzja!!!niby trzeba się cieszyć,ale pytanie moje jest takie...czemu nic mi nie wpłyneło przez święta i teraz w czwartek????czy miałyście tak samo??czy może w pon muszę kaleczyć angielski dzwoniąc do nich???
dziwne jest to dla mnie strasznie!!!przecież Fis przychodzi zawsze w czwartki!!!a tu taki zonk!!!błagam napiszcie tylko czy normalnie dostałyście pieniążki w święta i teraz w czwartek?!pozdrawiam serdecznie
... rozwiałaś wszystkie moje wątpliwości,choć nie dokońca mnie zrozumiałaś!!!...
bardzo dziękuję za odpowiedz i pozdrawiam!!!!!