reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sprawy organizacyjne forum

spoko juz uzupelniam zebrra ;-) i to co mi brakuje pisze WP do dziewczyn
jestem teraz na Luisiana , ktory logowala sie 6-3-2011 tez niby w marcu ale juz tydzien jak sie nie odzywa...
no i piszcie co z Paulinka2104 robic dziewczyny :tak:

reklama
Shalimar tez dawno nie zagladala bo 8-3-2011 :sorry:
ramari tez aktywna ostatnio 8-3-2011
melody6 tez aktywna ostatnio 5-3-2011

Ostatnia edycja:
Ja chyba bardziej zwracałabym uwagę na datę ostatniego posta... Shalimar loguje się (tak jak pisałaś logowała się 08/03), a data ostatniego posta 09/01...

Wiesz, jak kogoś nie ma tydzień czy dwa, to bez przesady... Nie o to przecież chodzi. Chodzi o te dziewczyny, które albo logują się, ale nic nie piszą, albo w ogóle się od dawna nie logują.. Od dawna to jakieś 2 mce jak dla mnie...

pisalam WP do nich... jak bedzie zero odp to bede usuwac poprostu no coz..
zebrra kochana wyslac Ci liste na WP :confused: zebys tez mogla zmieniac jakbys chciala... Ja do kazdej juz WP napisalam jak mi cos brakuje ;-) Wieczorem wstawie aktualna liste :tak:

edit:
liste wstawilam juz z tego co znalazlam z suwaczkow i co mi juz niektore odpisaly ;-) Juz widac w niej wiecej ;-)
Dzieki zebrra za mobilizacje mnie ;p
na reszte WP czekam jeszcze jakby co ;-)

Ostatnia edycja:
Luisiana: logowanie 06/03, ostatni post 30/01
Emiolka24: jest zalogowana, ostatni post 24/02
Alatoha: logowanie 11/03, ostatni post na forum 08/03, ostatni post na "naszym wątku" 10/12
Fionka84: logowanie 12/03, ostatni post 11/01

A Ramari? O co chodzi? Przecież ona jest aktywna u nas :)

Potem sprawdzę jeszcze inne dziewczyny...

Larvunia, mozesz wysłać, ale nie chciałabym Ci namieszać ;)

Tak tylko się wtrące i stanę w obronie ramari .Ona jest z nami tylko okresowo ale jest,jak wpada to uczestniczy w dyskusjach.
Potwierdziła to kiklakrotnie.Jest z nami od początku a ostatnio z tego co dobrze pamiętam to broniła sie.Być może teraz jest ten okres gdzie nie ma czasu na kompa.
Co do reszty dziewczyn to nie wiem.

reklama
zebrra no ramari logowala sie 8-3-2011 tylko tak pisze w ramach jasnosci... ze tez dawno co nie ;-) zaraz tydzien bedzie... Nie mam zamiaru usuwac spokojnie ja za usuwaniem jestem ostatnia ;-)

zebrra zaraz WP sle do Ciebie...
no i to co napisalam ponizej lista aktualna puki co z tego co znalazlam ;-) reszte czekam na WP ;-)

Do góry