reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sprawy organizacyjne forum

Jeśli ktoś nie zna płci z różnych powodów /może też nie chcieć jej poznać, ma do tego prawo/, można wpisać na liście niespodzianka i ewentualne wybrane imiona dla chłopca i dziewczynki. Jeśli imiona nie są wybrane, to wszystko dalej pozostaje niespodzianką :-)
mi ta opcja odpowiada, więc ja niespodziankowa jestem :D

reklama
dodalam nowa aktualna liste :tak:
nowe dziewczyny (chyba dwie jak dotad) prosze o cierpliwosc i pisanie z nami a napewno i Was dodam :tak: Puki co za krotko z nami jestescie ;-)

nasza lista coraz wyrazniejsza ;-)

One chyba pokazują ile razy ktoś w tym temacie podziękował za post, czyli po nowemu nacisnął "lubię to". Jak na to klikniesz to wyświetlą ci się właśnie takie posty. Nie wiem po co to komu i w ogóle nie podoba mi się "lubię to", to takie facebookowe. Wolałam stare "dzięki".

reklama
mnie tez sie to dziewczyny nie podoba :sorry2: no ale nie moj wymysl...
kurde musze sie wziasc za liste z nowu, sa nowe mamusie ktore chca dolaczyc i sie udzielaja ;-)

Do góry