reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sprawy organizacyjne forum

forever kochana ja wpisuje tylko to co mi dziewczyny podadza w WP lub tutaj...
Nie z lenistwa, lecz moze ktoras sobie nie zyczy bym wpisywala, chyba kazda wie ze jak cos to piszemy do mnie a ja bez problemu dodam. Nic nie napisanie rownoznaczne jest dla mnie, ze nie chca...
;-)
no ja tak to rozumuje ;-)

oj justynka chyba bedzie po mojemu wybacz za zamieszanie, mam nadzieje ze sie przyzywyczaisz , jak nie to pozwalam na siebie nakrzyczec :sorry:

reklama
Lavruniu świetny pomysł!
A z tymi telefonami... hmm...

Ja chciałabym dać nr jakiejś czerwcówkce z końca.
Wejdę na listę i sobie wybiorę.

Tylko od razu mam prośbę- jeżeli ktoś nie chce wymienić nr- to trzeba napisać...
:-)

Dziewczyny uwazam ze te dziewczyny powinny byc usuniete z listy czerwcowek 2011, co Wy na to :confused:

NICK WIZYTA AKTYWNY

mama.olusia nie ma wogole
Natalka24 nie ma wogole
A co to znaczy "nie ma w ogóle"??? Przecież mama.olusia nie ma takiego nicku, tylko mamusia.olusia, a Natalka24 - nie wiem, ale zapewne też jest błąd w pisowni. Niemniej jednak dziewczyny się nie pojawiają, więc ja też jestem za usunięciem...

Co do numerów, to tak jak zostało powiedziane, najlepiej zrobić to przez priv i tyle, a to do kogo wyślemy swój numer, czy do jednej czy do 10 osób, to już nasza prywatna sprawa.

Co do uzupełniania listy, to jestem za tym, żeby przy każdej były aktualne dane, inaczej (przynajmniej dla mnie) taka lista nie ma sensu. Przecież jesli któraś by sobie nie życzyła zamieszczania informacji, to już dawno by napisała do Larvuni, dobrze rozumuję?
Robienie listy z nieaktualnymi, czy też niepełnymi danymi (przecież chyba wszystkie już znamy płeć, imię itd) kompletnie mija się z celem...

A co do wątku Czerwcówki 2011, to też jestem za tym, żeby był przyklejony.

zebrra nie ma wogole bo nie wiedzialam jak i kogo szukac, bo nick nie wchodzil.. a dziewczyn nie kojarzylam :sorry:
lista juz uaktualniona od wczoraj... Ta co chce to podaje dane potrzebne do listy.
Nie rozumiem zebrra mam do kazdej pisac teraz z osobna zeby uzupelnila mi brakujace rzeczy :eek: Chyba kazda wie co brakuje... i by podala gdyby chciala. No moge do kazdej pisac, ale czy to nie bedzie narzucanie sie :confused2: Przeciez tu zawsze pisze ze bede uaktualniac liste i prosze te co chca o WP do mnie gdy cos brakuje... jeszcze mam do kazdej pisac to samo ... :confused:
No chyba ze cos zle zrozumialam... :sorry:

Rozumiem o co Wam chodzi.
Ja na przykład nie pisze do Larvuni o wpisanie mojej Maryśki i różowego misia, bo nie jestem pewna.
To znaczy, sama myślę, że w brzuszku mam Antka :-)

A po co mam jej robić podwójną robotę :eek: dlatego wolę się wstrzymać do 11.04

no dobra ;-)
dzis bede kazdej wpisywac to co ma w suwaczku, nie ma problemu, tylko jak ktoras NIE CHCE by cos sie znalazlo na liscie to prosze o WP co by nieporozumien nie bylo ;-) Co do swojego imienia i niektorym wieku brakuje itp np:

mrsmoon brak wieku, z kad i iimienia
andariel brak imienia i z kad
forever brak imienia
pptqa brak z kad i wiek
shalimar brak imienia i z kad

bede do was WP pisac wg zalecen zebrry, jak czegos nie chcecie bym pisala prosze dac mi znac!
reszte pobiore z suwaczkow ;-)

zebrra jakbys zauwazyla ze ktoras sie nie udziela od dawna a ja moze nie przyuwazylam to napisz... usuniemy :tak:

edit:
agatkaT wpisze Marysie, jak cos sie zmieni to zmienimy, przeciez nie ma problemu ;-)

co mam zrobic z Paulina2104 :confused: To nasza decyzja ma byc wiec pytam
od 3-03-2011 nie pojawila sie u nas pisalam do niej juz dawno WP i to kilka juz, na zeden do teraz nie mam odp... Mialam ja usunac z listy, ale w marcu jeszcze byla, moze sie odezwie :eek:

Ostatnia edycja:
reklama
Larvunia, nie chciałabym, żebyś robiła coś wbrew sobie, może po prostu niech reszta lasek zdecyduje, cyz uzupełniać listę na podstawie suwaczków, czy nie..

Co do Pauliny, to skoro się loguje, a nie odpisuje na WP, to moim zdaniem nie bardzo jej zależy i tyle...

Do góry