reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sprawy organizacyjne forum

no bo np moj nr ma Doris i ona nie moze napisac na forum tego co ja jej napisze :confused: Chyba moze co nie ;-)
Nie do końca łapię :zawstydzona/y:
A ja myślę tak, żeby może ustalić system komunikacyjny np. idąca do szpitala czy rozpakowana pisze smsa do 3 osób, które mają termin późniejszy, a dla tych z końca miesiąca - do jeden rozpakowanej. I któraś z tej trójki umieszcza na odrębnym wątku informację dla pozostałych co się dzieje z nadawczynią smsa.

reklama
bezsensu ;-)
a jak ja np nie lubie tej podemna na liscie (czysto teoretycznie ;-)) ja tam bede do Doris pisac w razie W ;-) Albo do zebrry bo tez mam do niej nr, zalezy od natchenia
nie kombinujmy za duzo laski prosze ;-)

Przecież kazda z nas może po prostu wybrać jedną osobę, do której sama chce napisać. Ważne, żeby była to osoba aktywna która często odwiedza forum i tyle:) Jak już ktoś sobie kogoś wybierze to niech go poprosi o telefon na priv.

Ostatnia edycja:
Traschka dobrze gada, zreszta Larvunia tez, lepiej nie kombinowac. przeciez wiadomo, ze zadna z nas nie bedzie pisac do dziewczyny, o ktorej wiemy ze tez lada moment ma rodzic bo jest szansa ze tez ja zastaniemy na porodówce. Bez przesady, nie robmy jakis systemów informacyjno-komunikacyjnych, mi sie to kojarzy z cwiczeniami na wypadek wojny;-). Nie mamy przeciez 5-ciu lat i kazda z nas jak bedzie chciala powiedziec o tym, ze jej dziecko juz jest na swiecie da komus po prostu znac.

Kochane sprawa jest prosta; niech każda sobie wybierze z kim chce wymienić sie numerami i juz; a co do wiadomości ze szpitala to jak będziemy miały numery tel do siebie to piszemy smska co i jak i wiadomo ze ta co dostała smsa wstawia go na nowy wątek, który stworzymy z chwila pierwszego porodu. Myśle ze bez sensu jest stwarzanie dodatkowych tajnych wątków i tak trudno ogarnąć to co piszemy na naszych ogólnych; wystarczy ze możemy wysyłać prywatne wiadomości; wymienmy sie numerami i to chyba będzie najprostsze rozwiazanie. Nie zawracajmy głowy LARVUNI i ZEBRZE, juz i tak wystarczy ze ogarniaja tu wszystko,po co stwarzać dodatkowe zajęcia.;-)

Skoro uważacie, że kontakt do jednej wystarczy... To ja się mogę zgłosić na ochotnika, że mogę podać swój nr telefonu do którejś spoza PL, jeśli będzie takie życzenie.

dołączam się do idei wymiany tel z 1-2 dziewczynami i tyle. :)

a co do usuwania dziewczyn - to nie rozumiem.. przecież to forum jest otwarte, to nie trzeba się zapisywać, by czytać... ?? więc chyba nie da sie nikogo usunąć? cczy mi się coś pokręciło?

reklama
Do góry