Witaj nie martw sie ja tez bylam zielona)Mozesz wniesc o ogranizenie praw tylko musi byc to w pozwie napisane i jesli chcesz ograniczyc to pomysl w jakich sprawach nie chcesz zeby sie wypowiadal np jesli chodzi o wyjazdy zagraniczne- zeby nie mial prawa sie wtracac albo wykształcenie dziecka itp. Bedziesz musiala to sprecyzowac w sądzie, ale wiedz tez ze ograniczenie lub pozbawienie go praw nie koliduje ze spotkaniami z dzieckiem niestety
... dzieki za kazda odpowiedz, podpowiedz;
napiszcie mi jeszcze Mamusie, w czym mozna te prawa ograniczyc (tak bardziej sprecyzujcie), bo ja za chiny ludowe nie wiem:-( wiem, ze chcialabym, zeby tylko do mnie nalezala decyzja o wyjazdach, przeprowadzkach, szkole oraz leczeniu - ale w sumie na moje oko, to wszystko jak wezme do kupy, to tatus juz nie bedzie mial o czym wspoldecydowac;-) moze sie myle juz sama nie wiem;
niestety we wtorek sprawa - tylko o alimenty, i nie wiem, czy moge jeszcze to polaczyc - POMOZCIE;
no i moze ktoras Mama wie, czy w sadzie moge prosic o wydruki z konta exa, bo tylko tak mozna udowodnic dochody - HELP;