kasiaamelka
Zaciekawiona BB
Witam was drogie samotne mamy. Przedstawie wam swoja droge przez męki moze wam w czyms pomoge, jestem juz po wszystkim.A więc tak w 2007 poznałam super faceta zakochałam sie od pppierwszego spojrzenia, znaliśmy sie pol roku planowalismy wspolne zycie... do momentu jak mu niepowiedzialam ze jestem w ciazy odszedł z dnia na dzien nie pomagal mi w okresie ciazy jak sie urodziła moja córeczka przyszedł do szpitala dał mi 200 zł i powiedział zebym sobie cos kupila haha. Potem przez kolejne 3 miesiace znowu cisza a tu nagle jak mała skonczyła 3 m przyszedł i powiedzial ze przeprasza ze zrozumial ze nas kocha i chce byc z nami a ja łupia sie zgodzilam. Wytrzymałam z nim miesiac był wrecz odpychajacy,mmieszkalismy u niego z jego rodzicami, jak byli dziadkowie w domu kochany tatus jak ich nie bylo kazal mi szukac bogatego faceta który za seks bedzie mnie i dziecko utrzymywal. To sie wyprowadzialm zpowrotem do mojej mamy i złozyłam pozew o odebranie praw i alimenty(styczen 2009)Pierwsza sprawa była w kwietniu przyszedł z Pania adwokat wiec sie przerazilam nieprzyznal sie do dziecka wiec badania DNa zlecila sedzina i dostalam 500 zabezpieczenia on zarabia 950 cwaniak jak tylko sie dowiedzial ze złozyłam pozew zmienil prace a wczesniej zarabiał 5tys. Kolejna sprawa lipiec nie przyszedł, kolejna sprawa sierpien przyszedł, sędzina zasądziła 600zł ja nie pracuje siedze z mala w domu(załatwiłam zaswiadczenie od lekarza ze nie moze isc do złobka)a prawa mu przyanli bo trzeba dac mu szanse!!!Od wrzesnia nie płaci mi alimentów!Oddałam sprawe do komrnika ale nie wiele robi i miesiecznie potrafie dostac np 300zł Przez czas trwania sprawy widział sie z dzieckiem 1 raz!!Kolejne spotkanie odbyło sie w listopadzie na 1,5 godz wpadł. Złozylam apelacje i teraz UWAGA znowu była sędzina która powiedziała tak:Alimenty uwazam ze sa wysokie ale nie moge ich zmienic, jak nie płaci to trudno moze kiedys zapłaci a jak nie to cos Pani wymysli! a prawa rodzicielskie mu przyznaje bo ur sie w 1981 roku i trzeba dac mu czas by dorosł do bycia ojcem!!!No to by było na tyleChetnie pomoge jak by cos pozdrawiam