reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkanie Wrzesniowych! Tych Duzych i tych Malych! :-)))

Czy jechalabys ze swoim Dzieciatkiem na spotkanko Wrzesniowych Mam 2006? ;-)

• Tak. :-)

Głosów: 11 35,5%
  • Nie. :-(

Głosów: 1 3,2%
  • Zalezy,gdzie by sie odbylo. :-P

Głosów: 19 61,3%

• Wszystkich głosujących
    31
Luczynko jeśli mąż ma czas to zrób tak jak piszesz, znajdźcie jakieś fajne miejsce między Łodzią a Wrockiem z dobrym dojazdem dla "KOPNIęTYCH W DUPSKO":-D:szok::-D

reklama
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A kopnąć Ci w dupsko :confused::angry:
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

boje_sie.gif
boje_sie.gif
boje_sie.gif
boje_sie.gif
boje_sie.gif
boje_sie.gif
boje_sie.gif
boje_sie.gif
boje_sie.gif
boje_sie.gif

:-p :-p :-p

Oj u nas to nie wiadomo , bo podróż w 7 miesiącu to może być problem...zobaczymy co będzie bliżej Warszawy, ale póki co nic na 100.:-)

Edi ja nie obiecuje ze znajde cos ciekawego, ale napewno sie rozejrze z mezowym za roznymi miejscami ;-)moze prawie. Bo nie wiem jak Wy ale ja lubie miec wybor :cool2::-p

Agutko Wielkopolska powiadasz, hmm..? A co konkretnie?

Luczynko,wlsnie napisalam na gg do kilku znajomych z tamtych okolic. ;-) Jesli cos odpisza,to dam znac. :tak: Ale moze Ania25 albo kasia-zurek,tu zajrza,bo one sa z Wielkopolski i cos podpowiedza? ;-)

Tak jak pisałam wcześniej co do miejsca to ja sie dostosuję... choć zalew Sulejowski to dla mnie świetny pomysł bo byłam tam i jest tam naprawde pięknie....

A termin rozumiem, że ustalony?

Mju co do terminu to wszystkie akurat jestesmy zgodne bo jesli eni narzuci sie jednego to beda klopoty bo kazda bedzie chciala inny ;-)

reklama
Do góry