reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkanie Wrzesniowych! Tych Duzych i tych Malych! :-)))

Czy jechalabys ze swoim Dzieciatkiem na spotkanko Wrzesniowych Mam 2006? ;-)

• Tak. :-)

Głosów: 11 35,5%
  • Nie. :-(

Głosów: 1 3,2%
  • Zalezy,gdzie by sie odbylo. :-P

Głosów: 19 61,3%

• Wszystkich głosujących
    31
Wstępnie zadzwoniłam.
Do Sokoli dwór.
Koszt od osoby jest 30zł za dobe (jeśli na dłużej 25zł).
Za dzieci obojętnie od wieku dopłaca się 10 zł.
Pokoje są 2(tapczany)-3(2 tapczany+wersalka) łózkowe.Tych 2 łóżkowych jest tylko 7.

reklama
Jezeli o mnie chodzi to ja napewno pojade na dwie nocki bo przyjade juz w piatek popoludniu. Ot taki sobie weekend strzele :-)

A ta opolszczyzna to byla tylko propozycja, tylko musicie pamietac ze to istna dziura, naprawde.

Więc pozostańmy pzry oferci Miji, bo jak każda znas zacznie coś załatwaić to znów to nie wypali a tak to Mija się wszystkim zajmie :-p i w czerwcowy weekend sie spotykamy :rofl2:

Kurcze w sumie to chyba tylko Agutka jest niezmotoryzowana więc może zróbmy ukłon w jej stronę i znajdźmy takie miejsce żeby mogła śmiało dojechać:confused:

Ja tez sie z tym zgadzam. W koncu ona jedyna nie ma samochodu i do tego musi jechac pociagiem sama z Zuzia,a ja sobie tego nie wyobrazam. I nawet jesli bedzie miala blizej niz my to prawdopodobnie pojedzie dluzej. Moze zachowajmy sie milo wobec Zuzi i Aguli, hmm..? :-)

Dlatego po przemysleniu tego, ja jestem za Wrocławiem bo tam maja mozliwosc dojechania wszystkie. W zeszlym roku przeciez wiekszosc opowiedziala sie wlasnie za tym miastem na spotkanie BB. I nie myslcie ze pisze tak bo mam blizej, wlasnie ze nie, do Wrocka mam nawet kawalek dalej ;-)

Ja niemam nic przeciwko.
Muszę tylko porozmawiac z mężem czy dostanie wolne,zeby ze mna tam pojechac.Bo niedziela wychodzi mu pracujaca.Tylko ze to moze wiedziec dopiero w maju.Wiec moge nie miec czym tam jechac.

reklama
Tutaj nawet gdyby pracował w niedzile ,zawiózł by mnie w sobote a w niedziele szwagier by po mnie przyjechał.Tam to odpada.Chyba że któraś z dziewczyn by mnie zabrała.
Dlatego rozumiem Agutke z dojazdem nad zalew.

Do góry