reklama
Jezeli o mnie chodzi to ja napewno pojade na dwie nocki bo przyjade juz w piatek popoludniu. Ot taki sobie weekend strzele :-)
A ta opolszczyzna to byla tylko propozycja, tylko musicie pamietac ze to istna dziura, naprawde.
A ta opolszczyzna to byla tylko propozycja, tylko musicie pamietac ze to istna dziura, naprawde.
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
Więc pozostańmy pzry oferci Miji, bo jak każda znas zacznie coś załatwaić to znów to nie wypali a tak to Mija się wszystkim zajmie i w czerwcowy weekend sie spotykamy
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Mija,yyy,to ja prosze o wykreslenie Nas z listy obecnych na spotkanku,hehe. ;-)
Kurcze w sumie to chyba tylko Agutka jest niezmotoryzowana więc może zróbmy ukłon w jej stronę i znajdźmy takie miejsce żeby mogła śmiało dojechać
Ja tez sie z tym zgadzam. W koncu ona jedyna nie ma samochodu i do tego musi jechac pociagiem sama z Zuzia,a ja sobie tego nie wyobrazam. I nawet jesli bedzie miala blizej niz my to prawdopodobnie pojedzie dluzej. Moze zachowajmy sie milo wobec Zuzi i Aguli, hmm..? :-)
Dlatego po przemysleniu tego, ja jestem za Wrocławiem bo tam maja mozliwosc dojechania wszystkie. W zeszlym roku przeciez wiekszosc opowiedziala sie wlasnie za tym miastem na spotkanie BB. I nie myslcie ze pisze tak bo mam blizej, wlasnie ze nie, do Wrocka mam nawet kawalek dalej ;-)
Wiec moge nie miec czym tam jechac.
Kurcze i co wtedy zrobimy.... zawsze będzie ktoś pokrzywdzony... :-(
reklama
Podziel się: