reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie Wrzesniowych! Tych Duzych i tych Malych! :-)))

Czy jechalabys ze swoim Dzieciatkiem na spotkanko Wrzesniowych Mam 2006? ;-)

• Tak. :-)

Głosów: 11 35,5%
  • Nie. :-(

Głosów: 1 3,2%
  • Zalezy,gdzie by sie odbylo. :-P

Głosów: 19 61,3%

• Wszystkich głosujących
    31
Luczynko jeśli mąż ma czas to zrób tak jak piszesz, znajdźcie jakieś fajne miejsce między Łodzią a Wrockiem z dobrym dojazdem dla "KOPNIęTYCH W DUPSKO":-D:szok::-D

reklama
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A kopnąć Ci w dupsko :confused::angry:
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

boje_sie.gif
boje_sie.gif
boje_sie.gif
boje_sie.gif
boje_sie.gif
boje_sie.gif
boje_sie.gif
boje_sie.gif
boje_sie.gif
boje_sie.gif

:-p :-p :-p

Oj u nas to nie wiadomo , bo podróż w 7 miesiącu to może być problem...zobaczymy co będzie bliżej Warszawy, ale póki co nic na 100.:-)

Edi ja nie obiecuje ze znajde cos ciekawego, ale napewno sie rozejrze z mezowym za roznymi miejscami ;-)moze prawie. Bo nie wiem jak Wy ale ja lubie miec wybor :cool2::-p

Agutko Wielkopolska powiadasz, hmm..? A co konkretnie?

Luczynko,wlsnie napisalam na gg do kilku znajomych z tamtych okolic. ;-) Jesli cos odpisza,to dam znac. :tak: Ale moze Ania25 albo kasia-zurek,tu zajrza,bo one sa z Wielkopolski i cos podpowiedza? ;-)

Tak jak pisałam wcześniej co do miejsca to ja sie dostosuję... choć zalew Sulejowski to dla mnie świetny pomysł bo byłam tam i jest tam naprawde pięknie....

A termin rozumiem, że ustalony?

Mju co do terminu to wszystkie akurat jestesmy zgodne bo jesli eni narzuci sie jednego to beda klopoty bo kazda bedzie chciala inny ;-)

reklama
Do góry