reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkanie Wrzesniowych! Tych Duzych i tych Malych! :-)))

Czy jechalabys ze swoim Dzieciatkiem na spotkanko Wrzesniowych Mam 2006? ;-)

• Tak. :-)

Głosów: 11 35,5%
  • Nie. :-(

Głosów: 1 3,2%
  • Zalezy,gdzie by sie odbylo. :-P

Głosów: 19 61,3%

• Wszystkich głosujących
    31
A ja,jeslibym jechala sama,to nie dam rady z przesiadka. Bagaze,wozek i Zuzia. Poza tym mi wypada,nawet do Lodzi,dluga droga pkp,a Moja Corcia w miejscu nie wysiedzi. A bagazy nie zostawie samych w przedziale,zeby latac za Zuzia. ;-)
Wiec po dluzszych przemysleniach,ja z tego lodzkiego sie wycofuje. :tak:

reklama
Wy macie tutaj 200,300 km. A np.Ryba jest chyba z nad morza,ile ona miałaby do Wrocławia? Tutaj czy w z dołu Polski,czy inne z góry mają po równo.Z środka niejest nas aż tak dużo.
Znając nas pewnie i tak nic niewyjdzie jeśli już są problemy. Agutko a ty niemogłabyś się dogadać z którąś z dziewczyn,żeby cię zabrała.

Mija to niE sa zadne problemy, tylko wymiana zdan. To naturalne ze kazda z nas bedzie miala inne pole widzenia w tej sprawie ;-) I czemu od razu nastawiasz sie tak negatywnie, wiecej wiary Kochana! :tak::-)

Ja uwazam ze powinnysmy znalezc kilka miejsc w Polsce i potem zdecydowac ktore. Nie mowie ze to musi byc Wroclaw i tylko Wroclaw. Ja chcialabym zobaczyc kilka miejsc, moze bedzie cos ciekawszego. Poszukajmy ;-)
A co do tego zeby wszystkie mialy rowny dojazd to sie zgadzam, przeciez to oczywiste, ale moze niech najpierw wypowiedza sie wszystkie Dziewczyny-kto wogole chcialby jechac :confused: Bo my bedziemy myslalay o wszystkich a potem okaze sie ze jestesmy tylko my czyli z 5 osob.

A wiec Dziewczyny do dziela!
  1. KTO JEST CHETNY NA TAKI WYJAZD :confused::happy2:
  2. JAKIE MACIE JESZCZE PROPOZYCJE :confused::happy2:

Ja się nie nastawiam negatywnie.
Tylko jakoś brak innych propozycji poza moją i Wrocłaiem.
Wstępnie z chętnych są jak juz pisałam
EDI,MEGI80,AGUTKAZG,LUCZYNKA,JA,ADASIA,TYGRYSEK235.(MJU)
Musimy poczekać aż,wszystkie dziewczyny zajrzą i wyrażą swoje zdanie.Gdzie i czy będą. Czy termin zostaję bez zmian ?

Ja się tutaj tz.nad zalewem podejmuje dowiedzenia się wszystkiego i zaklepania miejsc jak coś. Wtedy dużo było chętnych ,tylko brak kogoś kto by to zaklepał i zorganizował.I dlatego niewypaliło.

Kurcze w sumie to chyba tylko Agutka jest niezmotoryzowana więc może zróbmy ukłon w jej stronę i znajdźmy takie miejsce żeby mogła śmiało dojechać:confused: Tylko żeby znowu Warszawianki się nie obraziły:baffled:;-)

reklama
Mija i ja Ci za to bardzo dziekuje, ze sama od siebie podjelas sie zorganizowania tego :tak::-) ja sie poprostu zastanawiam nad roznymi opcjami ;-)

Ja postaram sie dzisja poszukac czegos z mezulkiem na necie. MOze cos w polowie drogi miedzy Wroclawiem i Łodzia :confused: Moze wtedy kazda z nas bedzie miala w miare dobry dojazd. Co Wy na to?

A co do reszty Dziewczyn, to najlepiej chyba by,oby zapytac kazda z osobna przez priv badz GG bo tutaj to obawiam sie ze nie zajrzy zbyt wiele osob. Sama nie wiem. Co Wy o tym sadzicie:confused:

Do góry