reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie Wrzesniowych! Tych Duzych i tych Malych! :-)))

Czy jechalabys ze swoim Dzieciatkiem na spotkanko Wrzesniowych Mam 2006? ;-)

• Tak. :-)

Głosów: 11 35,5%
  • Nie. :-(

Głosów: 1 3,2%
  • Zalezy,gdzie by sie odbylo. :-P

Głosów: 19 61,3%

• Wszystkich głosujących
    31
A ja,jeslibym jechala sama,to nie dam rady z przesiadka. Bagaze,wozek i Zuzia. Poza tym mi wypada,nawet do Lodzi,dluga droga pkp,a Moja Corcia w miejscu nie wysiedzi. A bagazy nie zostawie samych w przedziale,zeby latac za Zuzia. ;-)
Wiec po dluzszych przemysleniach,ja z tego lodzkiego sie wycofuje. :tak:

reklama
Wy macie tutaj 200,300 km. A np.Ryba jest chyba z nad morza,ile ona miałaby do Wrocławia? Tutaj czy w z dołu Polski,czy inne z góry mają po równo.Z środka niejest nas aż tak dużo.
Znając nas pewnie i tak nic niewyjdzie jeśli już są problemy. Agutko a ty niemogłabyś się dogadać z którąś z dziewczyn,żeby cię zabrała.

Mija to niE sa zadne problemy, tylko wymiana zdan. To naturalne ze kazda z nas bedzie miala inne pole widzenia w tej sprawie ;-) I czemu od razu nastawiasz sie tak negatywnie, wiecej wiary Kochana! :tak::-)

Ja uwazam ze powinnysmy znalezc kilka miejsc w Polsce i potem zdecydowac ktore. Nie mowie ze to musi byc Wroclaw i tylko Wroclaw. Ja chcialabym zobaczyc kilka miejsc, moze bedzie cos ciekawszego. Poszukajmy ;-)
A co do tego zeby wszystkie mialy rowny dojazd to sie zgadzam, przeciez to oczywiste, ale moze niech najpierw wypowiedza sie wszystkie Dziewczyny-kto wogole chcialby jechac :confused: Bo my bedziemy myslalay o wszystkich a potem okaze sie ze jestesmy tylko my czyli z 5 osob.

A wiec Dziewczyny do dziela!
  1. KTO JEST CHETNY NA TAKI WYJAZD :confused::happy2:
  2. JAKIE MACIE JESZCZE PROPOZYCJE :confused::happy2:

Ja się nie nastawiam negatywnie.
Tylko jakoś brak innych propozycji poza moją i Wrocłaiem.
Wstępnie z chętnych są jak juz pisałam
EDI,MEGI80,AGUTKAZG,LUCZYNKA,JA,ADASIA,TYGRYSEK235.(MJU)
Musimy poczekać aż,wszystkie dziewczyny zajrzą i wyrażą swoje zdanie.Gdzie i czy będą. Czy termin zostaję bez zmian ?

Ja się tutaj tz.nad zalewem podejmuje dowiedzenia się wszystkiego i zaklepania miejsc jak coś. Wtedy dużo było chętnych ,tylko brak kogoś kto by to zaklepał i zorganizował.I dlatego niewypaliło.

Kurcze w sumie to chyba tylko Agutka jest niezmotoryzowana więc może zróbmy ukłon w jej stronę i znajdźmy takie miejsce żeby mogła śmiało dojechać:confused: Tylko żeby znowu Warszawianki się nie obraziły:baffled:;-)

reklama
Mija i ja Ci za to bardzo dziekuje, ze sama od siebie podjelas sie zorganizowania tego :tak::-) ja sie poprostu zastanawiam nad roznymi opcjami ;-)

Ja postaram sie dzisja poszukac czegos z mezulkiem na necie. MOze cos w polowie drogi miedzy Wroclawiem i Łodzia :confused: Moze wtedy kazda z nas bedzie miala w miare dobry dojazd. Co Wy na to?

A co do reszty Dziewczyn, to najlepiej chyba by,oby zapytac kazda z osobna przez priv badz GG bo tutaj to obawiam sie ze nie zajrzy zbyt wiele osob. Sama nie wiem. Co Wy o tym sadzicie:confused:

Do góry