reklama
no, nareszcie przeczytałam w całosci ten wątek. Nawet nie wiedziałam jakie tu burzliwe dyskusje prowadziłyście - aż iskrzyło - ekscytujący wątek wyjazdowy widać wszystkie już byśmy chciały na wakacje
Jak pisałam wcześniej jestem z wrocka i chętnie się rozejrzę , ta noclegownia na kołątaja mogłaby być fajna , bo jest zaraz obok dworca w centrum czyli łatwo dotrzeć mamom z pkp i pksu. Ale to praktycznie ścisłe centrum (obok rynek - zobaczyć warto ale dla dzieci ?), do zoo daleko , do parków też.
Jest fajniutka dla dzieci na obrzezach wrocka sielska dolina na kiełczowie, ale noclegów tam nie ma i trzeba dojechać autami - są tam kozy koniki króliczki na wybiegach osiołki kotki kaczki, 2 lamy itp. , stawy z łowiskami rybimi, miejsca na ogniska, piaskownice, hustawki drabinki i mały lokalik gdzie serwują pstragi i inne smażone rybki
Przemyślę sprawę, poszukam, sprawdzę gdzie co się znajduje - tylko dopiero od przyszłego tygodnia, bo muszę w pracy poszykować sporo - (audit,brrr.)
Jak pisałam wcześniej jestem z wrocka i chętnie się rozejrzę , ta noclegownia na kołątaja mogłaby być fajna , bo jest zaraz obok dworca w centrum czyli łatwo dotrzeć mamom z pkp i pksu. Ale to praktycznie ścisłe centrum (obok rynek - zobaczyć warto ale dla dzieci ?), do zoo daleko , do parków też.
Jest fajniutka dla dzieci na obrzezach wrocka sielska dolina na kiełczowie, ale noclegów tam nie ma i trzeba dojechać autami - są tam kozy koniki króliczki na wybiegach osiołki kotki kaczki, 2 lamy itp. , stawy z łowiskami rybimi, miejsca na ogniska, piaskownice, hustawki drabinki i mały lokalik gdzie serwują pstragi i inne smażone rybki
Przemyślę sprawę, poszukam, sprawdzę gdzie co się znajduje - tylko dopiero od przyszłego tygodnia, bo muszę w pracy poszykować sporo - (audit,brrr.)
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Ja chcialam tylko zauwazyc,ze za 1,5 miesiaca jest juz czerwiec. ;-) Czy sa juz jakies konkretniejsze kroki w sprawie naszego spotkania? ;-)
3000 postow!
reklama
R
rouż
Gość
Ja jak juz wczesniej pisalam jestem chetna na spotkanie 2 czerwca pod Wroclawiem w tym gospodarstwie agroturystycznym o ktorym pisalyscie. Przyjechalabym z mezem. Odpowiedz na 100% bede mogla jednak dac dopiero ok 1.5-1 tygodnia przed spotkaniem:-( bo moj maz ma ustalane grafiki z tyg na tydz i najczesciej w wekendy pracuje. Al moze poprosic o wolne na 2-3 czerwca i jest mala szansa, ze grafikarz to uwzgledni
Podziel się: