reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkanie Wrzesniowych! Tych Duzych i tych Malych! :-)))

Czy jechalabys ze swoim Dzieciatkiem na spotkanko Wrzesniowych Mam 2006? ;-)

• Tak. :-)

Głosów: 11 35,5%
  • Nie. :-(

Głosów: 1 3,2%
  • Zalezy,gdzie by sie odbylo. :-P

Głosów: 19 61,3%

• Wszystkich głosujących
    31
MJU pewnie ze tak z miłą chęcią jesli chcecie nas zabrac :tak: bedzie nam razniej Bo tak bysmy same jechały pociągiem

reklama
no, nareszcie przeczytałam w całosci ten wątek. Nawet nie wiedziałam jakie tu burzliwe dyskusje prowadziłyście - aż iskrzyło - ekscytujący wątek wyjazdowy ;) widać wszystkie już byśmy chciały na wakacje :)

Jak pisałam wcześniej jestem z wrocka i chętnie się rozejrzę , ta noclegownia na kołątaja mogłaby być fajna , bo jest zaraz obok dworca w centrum czyli łatwo dotrzeć mamom z pkp i pksu. Ale to praktycznie ścisłe centrum (obok rynek - zobaczyć warto ale dla dzieci ?), do zoo daleko , do parków też.

Jest fajniutka dla dzieci na obrzezach wrocka sielska dolina na kiełczowie, ale noclegów tam nie ma i trzeba dojechać autami - są tam kozy koniki króliczki na wybiegach osiołki kotki kaczki, 2 lamy itp. , stawy z łowiskami rybimi, miejsca na ogniska, piaskownice, hustawki drabinki i mały lokalik gdzie serwują pstragi i inne smażone rybki

Przemyślę sprawę, poszukam, sprawdzę gdzie co się znajduje - tylko dopiero od przyszłego tygodnia, bo muszę w pracy poszykować sporo - (audit,brrr.)

Teraz niektóre z nas żyją z jednej pensji,potem nawet jakby były dwie kogo przy małym dziecku stac na taką podróż?:no:My mamy spotkanie w czerwcu we Wrocławiu.:-)

Nie rozumiem dlaczego aż tam????:szok::eek: To w Polsce nie można:confused:
Jak dla mnie za wysokie progi!
Czekam na nasze spotkanie:laugh2:

Ja chcialam tylko zauwazyc,ze za 1,5 miesiaca jest juz czerwiec. ;-) Czy sa juz jakies konkretniejsze kroki w sprawie naszego spotkania? ;-)

3000 postow! :szok: :-D

Kurczę,mnie niestety dopadly terminy śpiewaniowe,i 2 czerwiec odpada.
Ale bedę trzymać kciukasy,żeby WAM się udało spotkać;-) :-)

reklama
Ja jak juz wczesniej pisalam jestem chetna na spotkanie 2 czerwca pod Wroclawiem w tym gospodarstwie agroturystycznym o ktorym pisalyscie. Przyjechalabym z mezem. Odpowiedz na 100% bede mogla jednak dac dopiero ok 1.5-1 tygodnia przed spotkaniem:-( bo moj maz ma ustalane grafiki z tyg na tydz i najczesciej w wekendy pracuje. Al moze poprosic o wolne na 2-3 czerwca i jest mala szansa, ze grafikarz to uwzgledni:tak:

Do góry