reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie Wrzesniowych! Tych Duzych i tych Malych! :-)))

Czy jechalabys ze swoim Dzieciatkiem na spotkanko Wrzesniowych Mam 2006? ;-)

• Tak. :-)

Głosów: 11 35,5%
  • Nie. :-(

Głosów: 1 3,2%
  • Zalezy,gdzie by sie odbylo. :-P

Głosów: 19 61,3%

• Wszystkich głosujących
    31
reklama
Edi pewnie ze tak. Tyle tylko ze przyczepki nie mam, bahaznika na dachu tez nie a w bagazniku w samochodzie pewnie bedzie spacerówka ;-) :-D :-D jedyne miejsce byloby w srodku w samochodzie ale nie wiem czy tak niskie standardy Ci odpowiadaja :cool2:

Buehehe - niskie standardy - dobre. :-D :laugh2: :-D A moze zderzak? :confused: :cool2: :laugh2:

Mamaosiu,jak sie bedzie dzwonic,to sie dowie,jak wyglada sprawa miejsc. ;-) Mysle,ze mozemy spac z dziecmi na jednym lozku. ;-) W sensie kazda mama ze swoim dzieciatkiem. :-p :-)

Wstępnie wychodzi 11 pewnych (Mycha12,Dzikuska,mija79,MiśkaT,Agutka,Madziapl,Renne29,Royanna,Adasia,Mamaoska)
i 4 niezdecydowane(Luczynka,Ryba30,Marrtruda,Megi 80) Może zadzwoniłaby któraś i sspytała wstepnie bo potem moze niebyc tyle miejsc wolnych.

Kurczę,chyba muszę się temu wątkowi bliżej przyjrzeć, bo coś mi się zdaje,że miejsce i czas ustalone,a może i my się wybierzemy :-)

Ja od początku pisałam, że jestem chętna - tylko nie mogę na 100% powiedzieć, że jadę, bo jeszcze wielu rzeczy nie wiem - a czeka mnie zmiana pracy, też planujemy urlop...

reklama
ja na 100% jestem chetna, ale pewna bede tak na 100% dopiero niestety okolo tygodnia przed terminem:-(, wczesniej jedna wielka niewiadoma:-(Ale jesli przyjade to z moim mezem, bo on ani mysli puscic mnie sama, choc nie wiem co on tam bedzie robil:confused:, ale moze nie zanudzi sie, moze beda jacys inni panowie?

Do góry