reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkanie Wrzesniowych! Tych Duzych i tych Malych! :-)))

Czy jechalabys ze swoim Dzieciatkiem na spotkanko Wrzesniowych Mam 2006? ;-)

• Tak. :-)

Głosów: 11 35,5%
  • Nie. :-(

Głosów: 1 3,2%
  • Zalezy,gdzie by sie odbylo. :-P

Głosów: 19 61,3%

• Wszystkich głosujących
    31
reklama
Edi pewnie ze tak. Tyle tylko ze przyczepki nie mam, bahaznika na dachu tez nie a w bagazniku w samochodzie pewnie bedzie spacerówka ;-) :-D :-D jedyne miejsce byloby w srodku w samochodzie ale nie wiem czy tak niskie standardy Ci odpowiadaja :cool2:

Buehehe - niskie standardy - dobre. :-D :laugh2: :-D A moze zderzak? :confused: :cool2: :laugh2:

Mamaosiu,jak sie bedzie dzwonic,to sie dowie,jak wyglada sprawa miejsc. ;-) Mysle,ze mozemy spac z dziecmi na jednym lozku. ;-) W sensie kazda mama ze swoim dzieciatkiem. :-p :-)

Wstępnie wychodzi 11 pewnych (Mycha12,Dzikuska,mija79,MiśkaT,Agutka,Madziapl,Renne29,Royanna,Adasia,Mamaoska)
i 4 niezdecydowane(Luczynka,Ryba30,Marrtruda,Megi 80) Może zadzwoniłaby któraś i sspytała wstepnie bo potem moze niebyc tyle miejsc wolnych.

Kurczę,chyba muszę się temu wątkowi bliżej przyjrzeć, bo coś mi się zdaje,że miejsce i czas ustalone,a może i my się wybierzemy :-)

Ja od początku pisałam, że jestem chętna - tylko nie mogę na 100% powiedzieć, że jadę, bo jeszcze wielu rzeczy nie wiem - a czeka mnie zmiana pracy, też planujemy urlop...

reklama
ja na 100% jestem chetna, ale pewna bede tak na 100% dopiero niestety okolo tygodnia przed terminem:-(, wczesniej jedna wielka niewiadoma:-(Ale jesli przyjade to z moim mezem, bo on ani mysli puscic mnie sama, choc nie wiem co on tam bedzie robil:confused:, ale moze nie zanudzi sie, moze beda jacys inni panowie?

Do góry