reklama
Edi pewnie ze tak. Tyle tylko ze przyczepki nie mam, bahaznika na dachu tez nie a w bagazniku w samochodzie pewnie bedzie spacerówka ;-) jedyne miejsce byloby w srodku w samochodzie ale nie wiem czy tak niskie standardy Ci odpowiadaja
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Buehehe - niskie standardy - dobre. A moze zderzak?
Mamaosiu,jak sie bedzie dzwonic,to sie dowie,jak wyglada sprawa miejsc. ;-) Mysle,ze mozemy spac z dziecmi na jednym lozku. ;-) W sensie kazda mama ze swoim dzieciatkiem. :-)
Mamaosiu,jak sie bedzie dzwonic,to sie dowie,jak wyglada sprawa miejsc. ;-) Mysle,ze mozemy spac z dziecmi na jednym lozku. ;-) W sensie kazda mama ze swoim dzieciatkiem. :-)
Wstępnie wychodzi 11 pewnych (Mycha12,Dzikuska,mija79,MiśkaT,Agutka,Madziapl,Renne29,Royanna,Adasia,Mamaoska)
i 4 niezdecydowane(Luczynka,Ryba30,Marrtruda,Megi 80) Może zadzwoniłaby któraś i sspytała wstepnie bo potem moze niebyc tyle miejsc wolnych.
i 4 niezdecydowane(Luczynka,Ryba30,Marrtruda,Megi 80) Może zadzwoniłaby któraś i sspytała wstepnie bo potem moze niebyc tyle miejsc wolnych.
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Kurczę,chyba muszę się temu wątkowi bliżej przyjrzeć, bo coś mi się zdaje,że miejsce i czas ustalone,a może i my się wybierzemy :-)
reklama
R
rouż
Gość
ja na 100% jestem chetna, ale pewna bede tak na 100% dopiero niestety okolo tygodnia przed terminem:-(, wczesniej jedna wielka niewiadoma:-(Ale jesli przyjade to z moim mezem, bo on ani mysli puscic mnie sama, choc nie wiem co on tam bedzie robil, ale moze nie zanudzi sie, moze beda jacys inni panowie?
Podziel się: