reklama
R
rouż
Gość
Dzisiaj mamy juz 8 maja i w zwiazku z tym mam pytanko, czy cos "ruszylo" w sprawie naszego wspolnego spotkania pod Wroclawiem w tym gospodarstwie agroturystycznym 2 czerwca?
Pytam bo nie wiem, czy mam odkladac kase na ten wyjazd i czy moj maz ma prosic grafikarza o wolne na ten termin?Jak na razie nastawiam sie psychicznie, ze cos z tego wyjdzie... chociaz w polowie czerwca wybieramy sie tez nad morze na tydzien.
Pytam bo nie wiem, czy mam odkladac kase na ten wyjazd i czy moj maz ma prosic grafikarza o wolne na ten termin?Jak na razie nastawiam sie psychicznie, ze cos z tego wyjdzie... chociaz w polowie czerwca wybieramy sie tez nad morze na tydzien.
Ja niestety tez nie moge bo obecnie mam nawal na uczelni-sesja, praca licencjacka i prace zaliczeniowe, poprostu koszmar :-( Wiec taki wypad zabralby mi za duzo czasu do nauki :-( Moze w przyszlym roku. Ale i tak mam nadzieje ze czesc z Was poznam juz niedlugo, np Slazaczki.
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Najlepsze jest to,ze wiekszosc by chciala,ale ... zadna nie pali sie do organizacji. ;-)
Wrzesień -jakoś czarno to widzę :ninja:Jesteśmy wrzesniaczki więc może jeśli nie wypali w czerwcu to na rok naszych maleństw we wrzesniu by się udało?
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Mju,no ale sporo osob juz sie wczesniej okreslilo... No,a poza tym,mozna poprostu zadzwonic do tej agroturystyki,zapytac sie,ile maja w tym terminie wolnych miejsc,czy trzeba robic jakas przedplate,no i jakie w ogole sa koszta... W sensie ile za doroslego,a ile za malucha. ;-)
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Próbowałam się dziś dodzwonić do tej agroturystyki ale bezskutecznie jakis dziwny sygnał mi się włączał Może jakies inne alternatywne miejsce? Ktos coś zna?
Wlasnie dzis przykukalam takie cos na BB. ;-)
KARCZMA LESNA WITA
Podziel się: