reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkanie Wrzesniowych! Tych Duzych i tych Malych! :-)))

Czy jechalabys ze swoim Dzieciatkiem na spotkanko Wrzesniowych Mam 2006? ;-)

• Tak. :-)

Głosów: 11 35,5%
  • Nie. :-(

Głosów: 1 3,2%
  • Zalezy,gdzie by sie odbylo. :-P

Głosów: 19 61,3%

• Wszystkich głosujących
    31
reklama
Dzisiaj mamy juz 8 maja i w zwiazku z tym mam pytanko, czy cos "ruszylo" w sprawie naszego wspolnego spotkania pod Wroclawiem w tym gospodarstwie agroturystycznym 2 czerwca?
Pytam bo nie wiem, czy mam odkladac kase na ten wyjazd i czy moj maz ma prosic grafikarza o wolne na ten termin?Jak na razie nastawiam sie psychicznie, ze cos z tego wyjdzie... :) chociaz w polowie czerwca wybieramy sie tez nad morze na tydzien.

A ja niestety nie mogę:-( :-( :wściekła/y: :no: odrabiamy w szkole 4 maja i w dodatku wieczorem mam koncert...

Trzymam kciuki z apozostałe towarzystwo:-) zbierzcie się kobiety;-) :-)

Ja niestety tez nie moge bo obecnie mam nawal na uczelni-sesja, praca licencjacka i prace zaliczeniowe, poprostu koszmar :-( :wściekła/y: :baffled: Wiec taki wypad zabralby mi za duzo czasu do nauki :-( Moze w przyszlym roku. Ale i tak mam nadzieje ze czesc z Was poznam juz niedlugo, np Slazaczki.

Jesteśmy wrzesniaczki więc może jeśli nie wypali w czerwcu to na rok naszych maleństw we wrzesniu by się udało?

Mju,no ale sporo osob juz sie wczesniej okreslilo... No,a poza tym,mozna poprostu zadzwonic do tej agroturystyki,zapytac sie,ile maja w tym terminie wolnych miejsc,czy trzeba robic jakas przedplate,no i jakie w ogole sa koszta... W sensie ile za doroslego,a ile za malucha. ;-)

Próbowałam się dziś dodzwonić do tej agroturystyki ale bezskutecznie jakis dziwny sygnał mi się włączał:eek: :confused: Może jakies inne alternatywne miejsce? Ktos coś zna?

reklama
Do góry