Ja też chciałabym przyjechać, termin dla mnie jest ok. miejsce też fajne tylko u mnie jest problem z dojazdem. W grę wchodziłby tylko przyjazd samochodem a samej z dzieckiem wybrać się w tak daleką i długą podróż mi się nie widzi. I w tej sytuacji wolałabym przyjechać z mężem tylko, że on właśnie zmienił pracę i niewiadomo czy dostałby wolne. Wszystko się okaże na krótko przed planowanym spotkaniem, więc u mnie narazie jest ?
reklama
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
A u mnie 2-3 czerwca odpada, bo mam komunię chrześniaka ale mnie Kochane nie bierzcie raczej pod uwagę, bo pewnie i tak z racji naszego biznesiku były by też inne kłopoty z dotarciem na spotkanko - może jak zrobimy sobie regionalne spotkania to ja bardzo chetnie spotkam się w Warszwie albo pod z koleżankami z mazowsza :-)
edi
mamusia Wojtusia
J araczej tez będę mogła,ale sama się autem nie wybiorę,chyba,że jakaś ślązaczka jeszcze będzie jechać autkiem prócz Myszki,to wtedy moglabym się z nią zabrać:-) a jak nie to niestety mąż... a ja przyznam się bez bicia,że lubię takie typowo babskie spotkania:-)
Jezeli chodzi o czerwiec to ja raczej nie dam rady:--( Cos wiecej bede wiedziala blizej terminu wyjazdu. Ale za to chetnie spotkalabym sie w okolicach sierpnia-wrzesnia gdy nasze dzieciaczki beda konczyly roczek no i jestem tez chetna na spotkanie Ślązaczek np w Chorzowie.
Edi w kazdym badz razie gdyby prawie mi sie udalo wybrac w czerwcu to ja napewno bede samochodem
Edi w kazdym badz razie gdyby prawie mi sie udalo wybrac w czerwcu to ja napewno bede samochodem
reklama
Podziel się: