reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Rybko,Royanko - OGROMNIE DZIEKUJEMY WAM ZA TE SPOTKANKO!!! MAM NADZIEJE,ZE UDA NAM SIE JESZCZE KIEDYS SPOTKAC! TRZYMAM KCIUKI! BUZIAKI DLA WAS CUDNE MAMUSIE I DLA WASZYCH WSPANIALYCH WESOLYCH POCIECH!!!
Royanko, dziękuję:-).Agutka i Ryba to fantastyczne kobietki!
Ja też uważam, że Agutka i Royanna to fantastyczne babeczki, a dzieciaczki przekochane i zupełnie inne niż na zdjęciach:-). Uważam, że warto było z mojej strony walczyć o to żebym mogła pojechać. Dziewczny było super i również mam nadzieję, że nie było to jedyne nasze spotkanie i że spotkamy się jeszcze nie raz:-). I, że w końcu dojdzie do spotkania wszystkich wrześniówek.
Ach! Dziewczyny, ale ja Wam zazdroszcze tego spotkanka :-(A Ślązaczki nie spotkaly sie bo ja nie mialam internetu, a reszta nie pofatygowala sie zeby cos zroganizowac i dac mi znac na komorke :-(Ale mam nadzieje ze jeszcze nic straconego i cos uda sie jeszcze zalatwic. Choc ZOO juz odpada bo jest dosc zimno, trzeba wymyslic cos innego. Ślązaczki! Czekam na propozycje!!
A wiec ŚLĄZACZKI! Niech kazda napisze czy jest zdecydowana na spotkanie (mam nadzieje ze wiekszosc z Was tak), jakie miejsce proponuje, no i jakie mniej wiecej dni tygodnia i godziny Jej odpowiadaja (bo niektore z nas pracuja). A ja postaram sie cos z tego wszystkiego ulozyc i wykombinowac jakies jedno miejsce pasujace wszystkim ;-)(lub przynajmniej wiekszosci). Edi, Mycha, Lucy, Adasia, Baska, Madzia_pl (choc wiem ze Bielsko i okolice to dosc daleko:-() czekam na Wasze odpowiedzi! Mam nadzieje ze nikogo nie pominelam Jesli tak to prosze o upomnienie sie ;-)No chyba ze jest ktoras z nie-Ślazaczek chetna na spotkanko z nami :-)
Wow! W koncu jakis odzew na mojego posta :-) Mycha-wielkie Ci dzieki
No to teraz czekam na info od reszty Ślązaczek Jezeli wogole ktos tu sie jeszcze pojawi na tym forum, bo ostatnio frekwencja jest tragiczna :-(
No to teraz czekam na info od reszty Ślązaczek Jezeli wogole ktos tu sie jeszcze pojawi na tym forum, bo ostatnio frekwencja jest tragiczna :-(
reklama
lucy79
Fanka BB :)
No więc ja się wypowiem, najfajniej dla mnie byłoby spotkac się w Gliwicach, hehe;-) ale Rybnik, Mikołów spoko, Katowice hmmm, zależy gdzie. Jesli od poniedz. do piątku to po 17 a weekend to jak wam pasuje
Od 11-17 wrzesnia może byc nawet spotkanko z rana.
W sumie to postaram się dopasowac jeśli cos postanowicie;-)
Od 11-17 wrzesnia może byc nawet spotkanko z rana.
W sumie to postaram się dopasowac jeśli cos postanowicie;-)
Podziel się: