reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie Wrzesniowych! Tych Duzych i tych Malych! :-)))

Czy jechalabys ze swoim Dzieciatkiem na spotkanko Wrzesniowych Mam 2006? ;-)

• Tak. :-)

Głosów: 11 35,5%
  • Nie. :-(

Głosów: 1 3,2%
  • Zalezy,gdzie by sie odbylo. :-P

Głosów: 19 61,3%

• Wszystkich głosujących
    31
reklama
Rybko,Royanko - OGROMNIE DZIEKUJEMY WAM ZA TE SPOTKANKO!!! MAM NADZIEJE,ZE UDA NAM SIE JESZCZE KIEDYS SPOTKAC! TRZYMAM KCIUKI! BUZIAKI DLA WAS CUDNE MAMUSIE I DLA WASZYCH WSPANIALYCH WESOLYCH POCIECH!!! :happy2: :happy2: :happy2: :happy2:

Agutka i Ryba to fantastyczne kobietki!
Royanko, dziękuję:zawstydzona/y::-p:-).
Ja też uważam, że Agutka i Royanna to fantastyczne babeczki:tak::tak::tak:, a dzieciaczki przekochane i zupełnie inne niż na zdjęciach:tak::tak::tak::-). Uważam, że warto było z mojej strony walczyć o to żebym mogła pojechać:happy:. Dziewczny było super i również mam nadzieję, że nie było to jedyne nasze spotkanie i że spotkamy się jeszcze nie raz:-). I, że w końcu dojdzie do spotkania wszystkich wrześniówek:yes:.

Ach! Dziewczyny, ale ja Wam zazdroszcze tego spotkanka :-(A Ślązaczki nie spotkaly sie bo ja nie mialam internetu, a reszta nie pofatygowala sie zeby cos zroganizowac i dac mi znac na komorke :-(Ale mam nadzieje ze jeszcze nic straconego i cos uda sie jeszcze zalatwic. Choc ZOO juz odpada bo jest dosc zimno, trzeba wymyslic cos innego. Ślązaczki! Czekam na propozycje!!

Luczynko nie znalazlam Twojego namairu:baffled:i dlatego zastopowałam z tym spotkaniem.Poza tym Mycha wtedy była nad morzem.A teraz to już nie wiem kiedy się spotkamy:baffled:

A wiec ŚLĄZACZKI! Niech kazda napisze czy jest zdecydowana na spotkanie (mam nadzieje ze wiekszosc z Was tak), jakie miejsce proponuje, no i jakie mniej wiecej dni tygodnia i godziny Jej odpowiadaja (bo niektore z nas pracuja). A ja postaram sie cos z tego wszystkiego ulozyc i wykombinowac jakies jedno miejsce pasujace wszystkim :tak:;-)(lub przynajmniej wiekszosci:-p). Edi, Mycha, Lucy, Adasia, Baska, Madzia_pl (choc wiem ze Bielsko i okolice to dosc daleko:-() czekam na Wasze odpowiedzi! Mam nadzieje ze nikogo nie pominelam :zawstydzona/y: Jesli tak to prosze o upomnienie sie :-p;-)No chyba ze jest ktoras z nie-Ślazaczek chetna na spotkanko z nami :-)

Ja nie mam pomysłu gdzie moża by było się spotkać :no::dry: Na dworze odpada bo jest zimno. :no:
A wy macie jakieś pomysły?? ja postaram się dostosować !! :tak:

Wow! :szok: W koncu jakis odzew na mojego posta :-) Mycha-wielkie Ci dzieki :-D
No to teraz czekam na info od reszty Ślązaczek :tak: Jezeli wogole ktos tu sie jeszcze pojawi na tym forum, bo ostatnio frekwencja jest tragiczna :no::-(

reklama
No więc ja się wypowiem, najfajniej dla mnie byłoby spotkac się w Gliwicach, hehe;-):-D ale Rybnik, Mikołów spoko, Katowice hmmm, zależy gdzie. Jesli od poniedz. do piątku to po 17 a weekend to jak wam pasuje:tak:
Od 11-17 wrzesnia może byc nawet spotkanko z rana.

W sumie to postaram się dopasowac jeśli cos postanowicie:tak:;-)

Do góry