reklama
edi
mamusia Wojtusia
W takim układzie proponuję spotkanie na 7-8 czerwiec;-) musimy pomyśleć o miejscu,czy w pobliżu Ciebie są jakieś fajne miejsca do spędu młodych matek z dziećmi??? bo jeśli nie to trzeba będzie w necie poszukać czegoś i myślę narzucić i czas i miejsce,bo nigdy nie będzie tak żeby wszystkim pasowało;-)
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
Mija szukaj intensywnie miejsca w pobliżu Ciebie, bo mam bliżej i może bardziej realne, że się uda
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Hm...
Jesli 7 - 8 czerwca,to ok,Nam pasuje. Jesli pozniej,to ja odpadam. No i tez zalezy,gdzie to bedzie. ;-)
A mozna brac,jakby co,kogos do pomocy? W sensie kogos,kto Nam np. ognisko rozpali,buahaha!
Jesli 7 - 8 czerwca,to ok,Nam pasuje. Jesli pozniej,to ja odpadam. No i tez zalezy,gdzie to bedzie. ;-)
A mozna brac,jakby co,kogos do pomocy? W sensie kogos,kto Nam np. ognisko rozpali,buahaha!
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Myślę,że każda pomoc wskazana zwłaszcza na noc do dzieci
Hahahaha,no ja tez pod tym wzgledem mysle,ale wiecie... Nie chcialam wyjsc,ze jakas zla jestem,czy cos,hahaha.
Wiec robmy to spotkanko,ale serio,ja prosze,najpozniej 7-8 czerwca,bo pozniej zabieg (od tygodnia do minimum miesiaca) rekonwalescencji,a pozniej Miedzyzdroje... ;-) Wiec dzialamy dzialamy! :-) Ciekawe,ile osob jest chetnych na to spotkanko,buehehe.
Ja tez jestem chetna na spotkanko, i termin moim zdaniem jest najlepszy jaki mogl byc Chyba ze wyskoczy mi examin badz obrona A to bede wiedziala gdzies dopeiro pod koniec maja Ale poki co to jestem ZA! Jest tylko jedno ale-gdzie?? Bo to tez duzo dla nas znaczy
Agutko mnie tez sie ywdaje ze lepiej zeby kazda przyjechala z mezem, chlopakiem, partnerem, sasiadem , mama czy kolezanka. Wszystko jedno z kim. Chodzi o to zebysmy mogly same wieczorem posiedziec a nie o 7 koneic bo dzieci ida spac wiec trzeba byc w budynku
Co Wy na to?
Agutko mnie tez sie ywdaje ze lepiej zeby kazda przyjechala z mezem, chlopakiem, partnerem, sasiadem , mama czy kolezanka. Wszystko jedno z kim. Chodzi o to zebysmy mogly same wieczorem posiedziec a nie o 7 koneic bo dzieci ida spac wiec trzeba byc w budynku
Co Wy na to?
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
jak najbardziej jestem zaaaaaa
reklama
Podziel się: