reklama
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Aga no co Ty nie wiesz?? no mają umiejętności, predyspozycje, są utalentowani w tej dziedzinie, mają smykałkę, mam dalej wymieniać?:-)
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
wazelina dobra rzecz... na popękane usta;-):-)
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Aniu,stanowczo wystarczy. :dull:
A ja,byc moze,juz wkrotce spotkam sie z Ryba i Royanna,jesli tylko dziewczyny beda mialy na to czas i ochote.
A ja,byc moze,juz wkrotce spotkam sie z Ryba i Royanna,jesli tylko dziewczyny beda mialy na to czas i ochote.
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Luczynko,yes yes yes!
R
rouż
Gość
Agutko! Jesli tylko grafik mi pozwoli to z przyjemnoscia zobacze sie Z Wami nad morzem! A do kiedy tam bedziecie? Ja chyba w nastepny poniedzialek i wtorek (tj 20i 21go)bede u Maciusia nad morzem i chyba w weekend 25i 26go i gdybys byla jeszcze wtedy to moze udalaoby nam sie spotkac!:-)
Rybko, obecnie wynajmujemy maly pokoik na ul. Mickiewicza tuz obok komendy policji, obok przystanku tranwajowego Brzozowskiego:-), a dzisiaj jedziemy ogladac po raz drugi mieszkanko aby podjac ostateczna decyzje, ale to juz dalej, bo na ul. Cukrowej, tuz naprzeciw budynku Uniwersytetu Szcz! Ale gdziekolwiekbysmy nie byli to jestem pewna, ze sie spotkamy! Acha, w ta srode, czwartek i piatek (15,16 i 17go)mam wolne, wiec jakbys gdzies sie z synkiem wybierala na spacer, np do piaskowicy, to prosze o kontakt i namiary, chocby przez sms, to na poczatek spotkam sie z Wami sama,a w przyszlosci z Maciusiem:-). Moj nr. kom: 661 277 299:-)
Rybko, obecnie wynajmujemy maly pokoik na ul. Mickiewicza tuz obok komendy policji, obok przystanku tranwajowego Brzozowskiego:-), a dzisiaj jedziemy ogladac po raz drugi mieszkanko aby podjac ostateczna decyzje, ale to juz dalej, bo na ul. Cukrowej, tuz naprzeciw budynku Uniwersytetu Szcz! Ale gdziekolwiekbysmy nie byli to jestem pewna, ze sie spotkamy! Acha, w ta srode, czwartek i piatek (15,16 i 17go)mam wolne, wiec jakbys gdzies sie z synkiem wybierala na spacer, np do piaskowicy, to prosze o kontakt i namiary, chocby przez sms, to na poczatek spotkam sie z Wami sama,a w przyszlosci z Maciusiem:-). Moj nr. kom: 661 277 299:-)
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Royannus,w tym czasie,co piszesz,bede juz w ZG. :-( No,chyba,ze uda Ci sie przyjechac wlasnie 20 lub 21,to super. :-) Fajnie,jakby i Rybce udalo sie przyjechac tego samego dnia.
Jedziemy z Zuzia w srode - 15,a wracamy 22go,no,chyba,ze przedluzymy,ale to 1 max 2 dni. ;-)
Jedziemy z Zuzia w srode - 15,a wracamy 22go,no,chyba,ze przedluzymy,ale to 1 max 2 dni. ;-)
Podziel się: