reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkanie Wrzesniowych! Tych Duzych i tych Malych! :-)))

Czy jechalabys ze swoim Dzieciatkiem na spotkanko Wrzesniowych Mam 2006? ;-)

• Tak. :-)

Głosów: 11 35,5%
  • Nie. :-(

Głosów: 1 3,2%
  • Zalezy,gdzie by sie odbylo. :-P

Głosów: 19 61,3%

• Wszystkich głosujących
    31
reklama
Chciałam zauważyć - cena za osobę OD 15 zł. A wogóle to miejsce bardzo fajne, podoba mi się.

Jestem ZA!!!!;-) :-) ja mam braciszka we Wrocku,ale mieszka tam od kilku lat i nie wiem czy się orientuje w terenie poza Wrocławiem:-) cena od 15 bo pewnie zależy czy w domku czy w tych lepszych pokojach:-D a jeszcze jestem ciekawa,bo może nie doczytałam czy może dałoby się tam stołować? tzn.chociaz obiady,żeby samemu nie cudować;-)

J a z pytaniem na jak długo bysmy jechały?Mogłaby któras z nas obliczyc ile nas chciałoby jechac i zadzwonic spytac ile bedzie to kosztowac,jakie pokoje ilu osobowe?Moze za to ze byłaby nas wieksza grupa daliby jakis upust?Miejsce mi sie podoba.Jak daleko jest od Wrocławia?

Miejsce super! Jestem za! No i dokładnie trzeba by zadzwonić i dowiedzić sie dokładnie co i jak... no i musimy ustalić jakis termin + ile by nas jechało...

reklama
Do góry