Też mi się wydaję że mogłybyśmy "zamieszkac"gdzieś za miastem -zielone tereny.Dla dzieci czystsze powietrze,spokój.Jest jakiś hotel na obrzerzach Wroclawia?Z dojazdem u mnie jak będę wiedziec dokładnie kiedy to pogadam z mężem.Może zawiózłby mnie a sam we Wrocławi pojechałby na rybki -łowi tam czasem więc niebyłby z nami.
reklama
edi
mamusia Wojtusia
Wiecie co i ja o tym wczoraj intensywnie myslalam...trzebaby ominąć te okropne korki we Wrocku i wybrac sie w okolice gdzieś tak a'la agroturystycznie.W maju nie ma jeszcze sezonu więc może być tanio a na zielonej trawce zawsze milej niż gdzieś w centrumie Wroclawia.Fakt Wroclaw piękne miasto i warto je pozwiedzać,ale to chyba nie z naszymi maluchami,i ZOO tez raczej odpada.Mówiąc szczerze nie usmiechałoby mi się jeździć autem po Wrocławiu
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Ja nie pisalam,ale napisze. ;-) Moj dziadek ma siostre we Wroclawiu. Jesli bedzie do nas dzwonila,to sie jej podpytam. ;-) Mysle,ze i reszta,ktora ma tam kogos bliskiego (albo tam mieszka ) tez sie podowiaduje. ;-)
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Mamaosiu,wyedytowalam Ci posta,bo link cos szwankowal. :-)
Super miejsce!!! Mam nadzieje,ze wszyscy bysmy sie pomiescili.
Agus,powiedz mi,czym Ty bys jechala jednak? Ciuchcia,czy autem...?
Super miejsce!!! Mam nadzieje,ze wszyscy bysmy sie pomiescili.
Agus,powiedz mi,czym Ty bys jechala jednak? Ciuchcia,czy autem...?
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Acha,no ok...
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Agus,no ok,to,jesli mialabys miejsce,to z Zuzia je sobie rezerwujemy. Co do kosztow podrozy,to sie jeszcze zgadamy,o.
Podziel się: