reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Ja w Gdansku bylam tylko raz w zyciu... W Stoczni na koncercie Jean Michel Jarre`a.
A co do mapki,to jest zaktualizowana,ale i tak cos Was na niej jest malo...
A co do mapki,to jest zaktualizowana,ale i tak cos Was na niej jest malo...
cleo28
Fanka BB :)
mju jak tylko będziecie to daj znać i albo umówimy sie w Sphinxsie (nie dosć ze fajnie to jeszcze w miare tanio jak za takie jedzenie) albo u mnie albo ja wpadnę do Krynicy.
Kilka lat temu pracowałam w okresie letnim w Krynicy - było super !!! ależ mam co wspominać ale nie wszystkim mogę sie publicznie chwalić ;-)
Kilka lat temu pracowałam w okresie letnim w Krynicy - było super !!! ależ mam co wspominać ale nie wszystkim mogę sie publicznie chwalić ;-)
Miśka T
Wrześniowe mamy'06
Cleo, ja mam taki sentyment do trojmiasta, gownie do Sopotu i Gdańska, mój mąż tam studiował, pracował, ja tez tam pracowałam i pomieszkiwałam u niego w akademiku na "waleta" ach... cudne czasy, młodość i beztroskość, dawno juz tam nie byłam, JA TEZ ZAPISUJE SIĘ DO CIEBIE NA KAWKĘ!! ;-) jeśli mozna oczywiście ;-)
MJU ja mam w Warszawie jedyna kuzynke, matke chrzestna Leonka, tazke napewno kiedys sie tam wybiezemy, teraz bylismy z męzem na 2 dni po świętach, szkoda ze wczesniej się nie dogadałysmy! ;-)
MJU ja mam w Warszawie jedyna kuzynke, matke chrzestna Leonka, tazke napewno kiedys sie tam wybiezemy, teraz bylismy z męzem na 2 dni po świętach, szkoda ze wczesniej się nie dogadałysmy! ;-)
reklama
Podziel się: