reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Ahhh te Mazury... Z checia bym tam wrocila...to może jaieś bliskie Mazury...
Jak bedzie jakas ladniejsza pogoda,to podejde z Zuzia do biblioteki i tego poszukam. ;-)Wiecie co a może któras ma taki przewodnik Polska z dzieckiem na wekend? tam możnaby było poszukać jakiegoś fajnego miejsca!
Ja tez zapraszam na kawe. Chociaz,nie wiem,czy ktos z tego zaproszenia skorzysta...
mycha12
Wrześniowe mamy'06
Ja tez zapraszam na kawe. Chociaz,nie wiem,czy ktos z tego zaproszenia skorzysta...
a dlaczego nie miałybyśmy skorzystać
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
a dlaczego nie miałybyśmy skorzystać
Moze nie macie ochoty mnie widziec? Bo Zuzi nigdzie samej nie puszcze! ;-)
Cleo,no to czekam na wiesci. :-)
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Ktos jeszcze chetny do wpisania na mape? ;-)
I co z ankieta? Jakies propozycje miast,czy jednak te regionalne spotkania?
I co z ankieta? Jakies propozycje miast,czy jednak te regionalne spotkania?
Jestem na tym watku po raz pierwszy ale widze ze Adasia o mnie pamietala i napisala ze Ja rowniez jestem Ślązaczką (i to taka w 100%)-dzięki.
Jezeli o mnie chodzi to ja jestem bardzo chetna na takie spotkanko ale to zalezy od wielu czynnikow i cos wiecej bede mogla powiedziec dopiero gdy beda jakies konkrety co do spotkanka. A co do spotkan regionalnych na wiosne to u mnie "3 razy TAK" Park chorzowski jest swietnym miejscem, najlepiej jeszcze z wycieczka po ZOO (uwielbiam zwierzaczki ). No i tak jak juz kiedys pisalam zapraszam wiosna lub latem do mnie na kawke na ogrodku ;-) Pamietam ze Adasia byla chetna ;-)
Jezeli o mnie chodzi to ja jestem bardzo chetna na takie spotkanko ale to zalezy od wielu czynnikow i cos wiecej bede mogla powiedziec dopiero gdy beda jakies konkrety co do spotkanka. A co do spotkan regionalnych na wiosne to u mnie "3 razy TAK" Park chorzowski jest swietnym miejscem, najlepiej jeszcze z wycieczka po ZOO (uwielbiam zwierzaczki ). No i tak jak juz kiedys pisalam zapraszam wiosna lub latem do mnie na kawke na ogrodku ;-) Pamietam ze Adasia byla chetna ;-)
reklama
Podziel się: