reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkanie Wrzesniowych! Tych Duzych i tych Malych! :-)))

Czy jechalabys ze swoim Dzieciatkiem na spotkanko Wrzesniowych Mam 2006? ;-)

• Tak. :-)

Głosów: 11 35,5%
  • Nie. :-(

Głosów: 1 3,2%
  • Zalezy,gdzie by sie odbylo. :-P

Głosów: 19 61,3%

• Wszystkich głosujących
    31
reklama
Podoba mi się pomysł spotkania,ale podoba mi się także pomysł Megi,żeby najpierw pospotykać się w regionach;-) nie trzeba daleko jechać i można urządzić coś a'la piknik na zielonej trawce.

Śląsk
My możemy spotkać się w parku chorzowskim.Właśnie w lipcu bylam tam na takim pikniku i bylo super.
A potem spotkanie w centrum Polski,myślę,że okolice Łodzi byłyby dobre;-)

A ja jestem z kujawsko-pomorskiego, i chyba kilka dziewczyn tez jest z tych okolic??!!! więc najlepiej byo by nad morzem albo ktoś tam wcześniej rzucił propozycje Ciechocinka, i chyba na początek zjazdy regionalne były by ok!! ;-)

Ja proponuję Ustroń. w zeszłym roku byłam w bardzo fajnym i nie drogim pensjonacie na górze Chełm...super daleko od wszystkich w razie co Ustron blixiutko, miejsce na ognicho i chasanie dla dzieciaków... Co wy na to?

Jesli chodzi o pomysł początkowy z Krynicą Morska to bardzo dobre połączeniajest z Gdańska do Krynicy autobusem. I nawet Agutka nie mogłaby marudzić na połączenia bo z Zielonej jest bezpośredni pociąg do Gdańska. Wiem bo często nim jeździłam a nawet dziś wracal nim szwagier do domku do Zielonej.

Co do spotkania w poszerzonym składzie to ja zapewne tez pojechalabym z mężem a to z tej prostej przyczyny ze zrobilibyśmy sobie krótkie wakacje. Zapewne nie tylko ja skorzystalabym z okazji aby spedzic ten czas najpierw z wami a potem z rodzinką bo przecież nie bedziemy tam tydzień. A jechac tyle km tylko na 1 dzień z tak małymi dziećmi to ja dziekuję.

Acha Agutko moja ciotka wychowuje sama 2 dzieci, tatuś się ulotnil bo stwierdzuił ze nie dojrzał i myślisz ze ona z tego powodu ma unikać rodził pełnych? My cie rozumiemy ze jest ci ciężko lecz i ty zrozum nas.

Mogę dostac to ostrzezenie ;)

reklama
CLEO mi tez by odpowiadała Krynica ;-) było by super, morze, piasek... ach, ale sie rozmarzylam ;-) i myśle ze tez bysmy przyjechali cała 3 jeczka, bo tak po prostu łatwiej, i tak jak mówisz mozna sobie zrobić małe wakacje!

Do góry