reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Spotkanie Sierpniówek w Warszawie

ja też bardzo dziekuję:* Pamelcia poproszę przepis na tą słodkość:) Aha a w koreczkach to co to był za listek?? Pyszne były:p muszę zrobić

reklama
Dziewczyny,
Bardzo fajnie było Was zobaczyć "na żywo":tak:Agnieszka, wielkie dzięki za organizację - było super:-) Żałuję tylko, że nie mogłam zostać dłużej. W zasadzie wpadłam jak po ogień i nie miałam szansy na spokojne pogadanie:dry:No cóż, mam nadzieję, że następnym razem nadrobię!

Super było nasze spotkanie. Szczególne dzięki dla tych dziewczyn, które miały inne rzeczy zaplanowane ale jednak znalazły trochę czasu. Naprawdę jestem Wam bardzo wdzięczna.
Jedyna rzecz niedobra to, że została mi tu góra słodkości, co fatalnie wpłynie na moją dietę ;-). No nic - jutro przyjeżdża moja teściowa, która żywi się głównie słodyczami i od nich chudnie :angry:. W wieku lat 60 nosi rozmiar 36.

kochane, ja tez bardzo dziekuje, mimo ze tez nie zabawilam dlugo. Agnieszka, szacun za inicjatywe! moze tez bede taka odwazna i zaprosze Was do mnie na zoli? :)
wszystkie dzieciaki pieknosciowe i wszystkie mamy tym bardziej ;)
domi kiedy wracasz do pracy? zeby sie tak jeszcze na luzaku spotkac w nowym roku?

To ja Was zaprosze jak bedzie już cieplo bo mam duży ogród to sobie popiknikujemy, może jakiś basenik się dzieciakom wystawi :)

milionka i kto tam jeszcze chce ;-)
1 kostka masła
1 szklanka cukru
0,5 szklanki mleka
5-6 łyżek kakao
rodzynki albo herbatniki jak kto chce
1 torebka mleka w proszku
Rozpuszczamy masło po rozpuszczeniu dodajemy szklankę cukru czekamy aż się rozpuści cukier do końca pól szklanki mleka dodajemy i kakao odtawiamy do ostygnięcia i jak bedzie letnie dodajemy mleko w proszku powoli mieszając drewnianą łyżka metalową się nie da bo się wygina:-p Smacznego:-D

reklama
Do góry