reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Spotkanie Sierpniówek w Warszawie

Mart mój sen też pod znakiem zapytania;-)

ja też pewnie bliżej 11 bo mam ze 30 min drogi a musze sie dostosować do małego żeby zjadł bo inaczej mi scene w aucie zrobi a tak może zaśnie i spokojnie dojadę :p

U nas to samo. Jakieś 30 min. drogi i posiłek o 10. pewnie na 11 się doturlamy:tak:

reklama
Ja też mam stresa ale chyba dlatego że jestem najmłodsza:sorry2: he he właśnie pichcę coś na jutro:-) moja specjalnośc ale ostrzegam strasznie tucząca mam nadzieję że większośc mm karmi?? chociaż ja się i tak skuszę mimo że piersią karmię:-p

Dziewczyny bede!!!ok 11. mama nas podwiezie.
tylko nic nie przygotowalam, az mi mega głupio, ale juz raczej nic nie wskuram :-( obiecuje poprawe. gościniec będzie kupny niestety.

Aparat gotowy, szkolenie z autowyzwalacza przeszłam !

Nasze spotkanie śniło mi się całą noc. Chociaż Kubuś spał ładnie całą noc to ja się budziłam co godzinę i znowu zasypiałam i znowu byłam na spotkaniu :tak:

Ostatnia edycja:
Mi dla odmiany snilo sie ze maz mnie zdradzil i poszedl do innej:-(
Juz nie moge sie doczekac spotkania:-) a Junior zamiast jesc o 7:00 zjadl o 7:40 ale go przed 10 dopoje i moze da mi na spokojnie dojechac:-) do zobaczenia:-)

Hej, chciałam pięknie podziękować za przemiłe spotkanie. Wszystkie koleżanki przesympatyczne a maleństwa super i jakie grzeczne. Jak mi się uda to wrzucę zdjęcia. Mogę też wysłać mailem tylko podajcie mi proszę adresy bo na bb to chyba nie można przesyłać załączników.
Po spotkaniu zostały u mnie: pojemnik (chyba Pamelci) i pieluszka biała tetrowa, nie wiem czyja :-)

Ja również dziękuję za spotkanie było miło:-) aaa faktycznie pojemnik ja zostawiłam ale spokojnie mam jeszcze 3 takie same i górę innych także nic się nie stało. A tetrę swoją mam zresztą moja była kolorowa:-p
Agnieszka pyszna sałatka;-)
milionka i kabanoski też

reklama
Ja też dziękuję za miłe i smaczne spotkanie. Aga zdjęcia poproszę maila wyślę sms.
A na spotkaniu dowiedziałam sie, że mam półroczne dziecko i wydała się tajemnica

Do góry