reklama
gosha_88
Fanka BB :)
dobra mam chwilę dłuższą to dopiszę cos więcej tak jak Asia mój m zadowolony, szedł mocno sceptyczny, a wyszedł uśmiechnięty i jak najbardziej reflektuje na kolejne spotkania może coś zacznie gadać, bo mam wrażenie że tylko mąż katjuszy i asi tacy bardziej towarzyscy a co do reszty: zgadzam się że Tajka klon tatusia, tyllko kolory mamusiowe chyba ma. Wiktor grzeczny jak nie wiem, a z tym jabłkiem dobry, swoją drogą ja tak zawsze kroję na kawałki, nawet nie pomyślałam żeby dziecku całe dać w łapę Dzag- Tymek jest absolutnie prześliczny, nie moge się nadziwić oryginalnością jego urody, naprawdę jest jedyny w swoim rodzaju, cudny, mojemu Arturowi tez się bardzo podobał. Ulka grzeczna i też klon tatusia A jaka sprawna, stoi jak stara! No i urocza, cały czas uśmiechnięta zadowolona, miła odmiana po moim wyjcu Marcel do siostry niepodobny, ale też grzeczny mi się wydał Laura śliczna dziewczynka no a moje to same widziałyście, ech ja mam takie cyrki na codzień że skzoda gadać, Majka ADHD z owsikami w tyłeczku nie usiedzi, Tymon całymi dniami na mnie wisi i tak ganiam z obciążaniem i włosy rwę z głowy, co z tego że gówniarz jestem jak za 5 lat to będę siwa i nikt mi 30lat nie da
Buahahaa Gosha )). Nic się nie martw, na szczęście ktoś wymyślił farby do włosów . Tak źle nie będzie. Majka jest urocza, tylko Tymek przy niej biedny, bo tarmosi go niemiłosiernie )). Ale faktycznie - mały złośnik z niego i synek mamusi jak nic . Laura prześliczna dziewczynka. Tata pewnie będzie pilnował jak ochroniarz . Marcel - no oaza spokoju i to dobro w oczętach... Ula urocza. Od razu widać ten dziewczęcy wdzięk . No i tatusina jak nic - i podobna do taty i tulić się do niego uwielbia . Natalia to już pannica, a ja ją taką malutką cały czas mam w głowie, jak na tych zdjęciach, które wstawiła katjusza. No tu też tata będzie chłopaków odganiał . No i Wiktor. Z tym swoim kulaniem się i leżeniem jest genialny. Olewka wszystkiego, on błogo leży z przerwą na znęcanie się półgodzinne nad jabłkiem . Cudowne dzieciaki. Mój M w sumie nic nie powiedział, na mecz mu się spieszyło . Ale ucieszył się, że nasze zdjęcia się podobały, więc pewnie się da namówić na następne spotkanie . Aaaaaa...i jeszcze jedno miałam napisać... mAtma, Ty pozdrów swojego męża i podziękuj mu za tą dzisiejszą pogodę . Potrzebne było to mycie okien??? Wczoraj boso na trawie, dzisiaj w kurtce i pod kocem w wózku. Ehh, te chłopy...
I co ja mam napisać jak już wszystko napisałyście? ;-) dzieciaczki wszystkie słodkie, Dzag Twój Tymek na żywo jeszcze ładniejszy niż na zdjęciach, ma niesamowitą urodę i jaki wygadany, Gosha Twój Tymek prawdziwy synek mamusi, oj przypuszczam, że to męczące ale mija, laura taka wisząca była i jej przeszło i jeszcze taką fajną minkę robi i nosek marszczy, a Majka i śliczna i przebojowa, poradzi sobie ze wszystkim i wszystkimi, żeby mój osiołek trochę jej śmiałości miał a nie dzikusa zgrywał w sytuacjach wyjściowych heheh, Ula córeczka tatusiowa pod każdym względem słodziutka, aż mi się łezka w oku zakręciła jak sobie przypomniałam jakie małe dziewczynki są słodziutkie mmmm a z Natalką Katjuszy pokrewieństwo czuję ;-) Wiktor siła spokoju i zniewalający uśmiech a jego pałaszowanie jabłuszka zrobiło na mnie wrażenie (laura dławiła mi się jabłkiem i jakoś się go boje) a Wy dziewczyny siła młodości i radości aż miło patrzeć i słuchać i zaangażowani tatusiowie mmm.
Dziewczyny no to koniecznie kolejne spotkanie, a możemy też się umówić na piwo:-) bez dzieci, pod wieczór jakiś ogródek? No ja czuje, że jakby M Katjuszy nie był na antybiotykach to zaraz z moim M byliby weseli po tym winku:-) A mój M od rana dziś pokaż zdjęcia, pokaż zdjęci, potem jaka Majka zwariowana, jak Laura grzeczna itd. itd, potem walnął tekstem, że zaloguje się na bb:-);-)
Ostatnia edycja:
dzag, pozdrowienia przekazane, jakbyście się jeszcze kiedyś zmęczyły upałem to on zawsze do usług
Lepiej módlcie się o moje zdrowie, bo jak mi znowu będzie gorzej i zostaniemy na majówkę w domu to znowu go zagonię do mycia okien, na razie umył tylko w jednym pokoju. A tak mamy w planie w końcu ruszyć i przewietrzyć te nasze tyłki z tej wylęgarni zarazków...
Lepiej módlcie się o moje zdrowie, bo jak mi znowu będzie gorzej i zostaniemy na majówkę w domu to znowu go zagonię do mycia okien, na razie umył tylko w jednym pokoju. A tak mamy w planie w końcu ruszyć i przewietrzyć te nasze tyłki z tej wylęgarni zarazków...
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
asia - w czerwcu mój już nie będzie na antybiotyku to my baardzo chętnie ;-) opiekę do dzieci jakoś sobie załatwimy, teściowa lubi jak ich u niej zostawiamy na noc
ja też dziewczyny jestem zachwycona dzieciaczkami - i Wami również!! A najfajniej było u Malinki na kocu, jak wszystkie dzieciaki siedziały na kupie pomyślcie, że na ostatnim spotkaniu to było prawie niemożliwe, teraz już siedziały razem, choć tak naprawdę jeszcze niewiele ze sobą się bawiły, następnym razem będą już razem szalały, wyrywały sobie zabawki i się obściskiwały a za rok siądą przy wspólnym stoliku z kredkami ;-)
p.s. no i te pyszności... jeszcze wczoraj na noc pożerałam resztę ciastek :-)
ja też dziewczyny jestem zachwycona dzieciaczkami - i Wami również!! A najfajniej było u Malinki na kocu, jak wszystkie dzieciaki siedziały na kupie pomyślcie, że na ostatnim spotkaniu to było prawie niemożliwe, teraz już siedziały razem, choć tak naprawdę jeszcze niewiele ze sobą się bawiły, następnym razem będą już razem szalały, wyrywały sobie zabawki i się obściskiwały a za rok siądą przy wspólnym stoliku z kredkami ;-)
p.s. no i te pyszności... jeszcze wczoraj na noc pożerałam resztę ciastek :-)
Ostatnia edycja:
No, Tymek i Wiktor już zabawkę Marcela jeden drugiemu z rąk wyciągali . Ciekawie było wszystkie dzieci oglądać razem . Jak się dotykały, poznawały, obserwowały... Mój Tymek chyba ma wrażliwość po mnie :/. Bo jak Tymek Gosi dłuższą chwilę się darł tarmoszony przez Majkę to najpierw mój Tymek na niego patrzył, potem już miał coraz bardziej nietęgą minę, aż się w końcu rozpłakał. Na zdjęciach Katjuszy to widać. Mama też taka czuła na czyjeś nieszczęście .
reklama
Podziel się: