reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkanie Sierpniówek w Krakowie

reklama
dobra mam chwilę dłuższą to dopiszę cos więcej :) tak jak Asia :) mój m zadowolony, szedł mocno sceptyczny, a wyszedł uśmiechnięty i jak najbardziej reflektuje na kolejne spotkania :) może coś zacznie gadać, bo mam wrażenie że tylko mąż katjuszy i asi tacy bardziej towarzyscy ;) a co do reszty: zgadzam się że Tajka klon tatusia, tyllko kolory mamusiowe chyba ma. Wiktor grzeczny jak nie wiem, a z tym jabłkiem dobry, swoją drogą ja tak zawsze kroję na kawałki, nawet nie pomyślałam żeby dziecku całe dać w łapę :) Dzag- Tymek jest absolutnie prześliczny, nie moge się nadziwić oryginalnością jego urody, naprawdę jest jedyny w swoim rodzaju, cudny, mojemu Arturowi tez się bardzo podobał. Ulka grzeczna i też klon tatusia ;) A jaka sprawna, stoi jak stara! No i urocza, cały czas uśmiechnięta zadowolona, miła odmiana po moim wyjcu ;) Marcel do siostry niepodobny, ale też grzeczny mi się wydał :) Laura śliczna dziewczynka :) no a moje to same widziałyście, ech ja mam takie cyrki na codzień że skzoda gadać, Majka ADHD z owsikami w tyłeczku nie usiedzi, Tymon całymi dniami na mnie wisi i tak ganiam z obciążaniem i włosy rwę z głowy, co z tego że gówniarz jestem jak za 5 lat to będę siwa i nikt mi 30lat nie da :p

Buahahaa :D Gosha :))). Nic się nie martw, na szczęście ktoś wymyślił farby do włosów :D. Tak źle nie będzie. Majka jest urocza, tylko Tymek przy niej biedny, bo tarmosi go niemiłosiernie :))). Ale faktycznie - mały złośnik z niego ;) i synek mamusi jak nic :). Laura prześliczna dziewczynka. Tata pewnie będzie pilnował jak ochroniarz :D. Marcel - no oaza spokoju i to dobro w oczętach... :) Ula urocza. Od razu widać ten dziewczęcy wdzięk :). No i tatusina jak nic - i podobna do taty i tulić się do niego uwielbia :). Natalia to już pannica, a ja ją taką malutką cały czas mam w głowie, jak na tych zdjęciach, które wstawiła katjusza. No tu też tata będzie chłopaków odganiał :D. No i Wiktor. Z tym swoim kulaniem się i leżeniem jest genialny. Olewka wszystkiego, on błogo leży z przerwą na znęcanie się półgodzinne nad jabłkiem :). Cudowne dzieciaki. Mój M w sumie nic nie powiedział, na mecz mu się spieszyło :p. Ale ucieszył się, że nasze zdjęcia się podobały, więc pewnie się da namówić na następne spotkanie :). Aaaaaa...i jeszcze jedno miałam napisać... mAtma, Ty pozdrów swojego męża i podziękuj mu za tą dzisiejszą pogodę :p. Potrzebne było to mycie okien??? :D Wczoraj boso na trawie, dzisiaj w kurtce i pod kocem w wózku. Ehh, te chłopy...

I co ja mam napisać jak już wszystko napisałyście? ;-) dzieciaczki wszystkie słodkie, Dzag Twój Tymek na żywo jeszcze ładniejszy niż na zdjęciach, ma niesamowitą urodę i jaki wygadany, Gosha Twój Tymek prawdziwy synek mamusi, oj przypuszczam, że to męczące ale mija, laura taka wisząca była i jej przeszło i jeszcze taką fajną minkę robi i nosek marszczy, a Majka i śliczna i przebojowa, poradzi sobie ze wszystkim i wszystkimi, żeby mój osiołek trochę jej śmiałości miał a nie dzikusa zgrywał w sytuacjach wyjściowych heheh, Ula córeczka tatusiowa pod każdym względem słodziutka, aż mi się łezka w oku zakręciła jak sobie przypomniałam jakie małe dziewczynki są słodziutkie mmmm a z Natalką Katjuszy pokrewieństwo czuję ;-) Wiktor siła spokoju i zniewalający uśmiech a jego pałaszowanie jabłuszka zrobiło na mnie wrażenie (laura dławiła mi się jabłkiem i jakoś się go boje) a Wy dziewczyny siła młodości i radości aż miło patrzeć i słuchać i zaangażowani tatusiowie mmm.

Dziewczyny no to koniecznie kolejne spotkanie, a możemy też się umówić na piwo:-) bez dzieci, pod wieczór jakiś ogródek? No ja czuje, że jakby M Katjuszy nie był na antybiotykach to zaraz z moim M byliby weseli po tym winku:-) A mój M od rana dziś pokaż zdjęcia, pokaż zdjęci, potem jaka Majka zwariowana, jak Laura grzeczna itd. itd, potem walnął tekstem, że zaloguje się na bb:-);-)

Ostatnia edycja:
dzag, pozdrowienia przekazane, jakbyście się jeszcze kiedyś zmęczyły upałem to on zawsze do usług:-D
Lepiej módlcie się o moje zdrowie, bo jak mi znowu będzie gorzej i zostaniemy na majówkę w domu to znowu go zagonię do mycia okien, na razie umył tylko w jednym pokoju:-p. A tak mamy w planie w końcu ruszyć i przewietrzyć te nasze tyłki z tej wylęgarni zarazków...

asia - w czerwcu mój już nie będzie na antybiotyku to my baardzo chętnie ;-) opiekę do dzieci jakoś sobie załatwimy, teściowa lubi jak ich u niej zostawiamy na noc :-D

ja też dziewczyny jestem zachwycona dzieciaczkami - i Wami również!! A najfajniej było u Malinki na kocu, jak wszystkie dzieciaki siedziały na kupie :-D pomyślcie, że na ostatnim spotkaniu to było prawie niemożliwe, teraz już siedziały razem, choć tak naprawdę jeszcze niewiele ze sobą się bawiły, następnym razem będą już razem szalały, wyrywały sobie zabawki i się obściskiwały a za rok siądą przy wspólnym stoliku z kredkami ;-)

p.s. no i te pyszności... jeszcze wczoraj na noc pożerałam resztę ciastek :-)

Ostatnia edycja:
No, Tymek i Wiktor już zabawkę Marcela jeden drugiemu z rąk wyciągali :D. Ciekawie było wszystkie dzieci oglądać razem :). Jak się dotykały, poznawały, obserwowały... Mój Tymek chyba ma wrażliwość po mnie :/. Bo jak Tymek Gosi dłuższą chwilę się darł tarmoszony przez Majkę to najpierw mój Tymek na niego patrzył, potem już miał coraz bardziej nietęgą minę, aż się w końcu rozpłakał. Na zdjęciach Katjuszy to widać. Mama też taka czuła na czyjeś nieszczęście :).

Ale Wam zazdroszczę spotkania Dziewczyny, wszystkie dzieciaki super słodziaki i jakie ładne Mamy mają :-)
jak będziecie robić jakieś spotkanie jesienią to może my też przyjedziemy :tak:

reklama
Do góry