reklama
Zdjęć będzie sporo, ale nie mogłam się powstrzymać . No to lecimy. Tymon:
Rodzinka Uli:
Gosha z Tymonem:
Rodzinka Katjuszy:
Wiktor:
Ula:
Rodzinka Malinki:
Nasz teren:
Laura:
Maja:
Pierwsza trudkawka Tymka:
Asia z Ulą:
Marcel:
Marcel i Ula"
Tymek:
Sierpniaczki:
Sierpniowe chłopaki:
Ciocia zagaduje Natalię:
Marcel:[imghttps://lh4.googleusercontent.com/-mTjmwQdxF98/UXw019MDUgI/AAAAAAAACjE/LDPwDwWj_AI/w333-h500/IMG_9814.JPG[/img] Tymek:
Natalia:
Wiktor:
Wszyscy (prawie):
Zdjęcia udostępnię do ściągnięcia, poprzesyłam Wam adres privem. Jako że nie mogę nadal edytować postów tu doklejam fotkę Marcelka, która tam wyżej nie weszła :/. Marcel:
. A Tymek padł po spotkaniu wykończony. Jeszcze nigdy tak nie wisiał w foteliku :
nawet mnie nie denerwujcie takimi stwierdzeniami że padało tylko nad moim bunkrem!
a zdjęcia? lepiej by dla mnie było gdybym ich nie widziała, teraz to się jeszcze rozchoruję z zazdrości i żalu że mnie tam nie było! życie nie jest sprawiedliwe !!!
Tyle "takich samych" dzieci na raz - urocze to zdjęcie na kocyku:-), mocno obawiam się czy mój grubasek pasowałby do grupy rówieśniczej
gosha_88
Fanka BB :)
zajebiste foty!!! Ja mam prawie 60 zdjęć więc raczej wszystkich tu nie wrzucę dzag a skąd je udostępnisz? Tzn nie wiem gdzie je mam zapisać żebyście sobie ściągnęły, bo niektóre też fajne wyszły a tutaj kilka wybranych wrzuce jutro, bo teraz już siły nie mam, dopiero torty skończyłam
reklama
Oj mają talent mają, tylko gdzie nasza dzag:-);-) dawaj swoje zdjęcie.
No są piękne te nasz dzieci: Tymek dzag myśliciel, Tymek gosi kocham jago minę i to jak się tuli do mamusi cały czas:-), Taja to klon tatusia co jest oczywiście komplementem:-), Wiki to luzak z tym jabłkiem, Marcel no już się dziewczynami interesuje albo szybciej smoczkiem;-), Laura śliczna jak z obrazka, no i ulubienica mojego M Majka, ten wzrok ze zdjęcia mówi wszytko:-);-), a o i moja oczywiście najgrubsza, to nie dziwota, że ma potówki. A i nie wiem jak Wasi ale mój M zachwycony spotkaniem, dziś na śniadanie jedliśmy piknikowe specjały, a na 16 idziemy na grilla do znajomych będzie Filipek 1,5 roczny więc idę szykować coś na grilla.
gosia, wklej od razu zdjęcia tych cudnych tortów.
No są piękne te nasz dzieci: Tymek dzag myśliciel, Tymek gosi kocham jago minę i to jak się tuli do mamusi cały czas:-), Taja to klon tatusia co jest oczywiście komplementem:-), Wiki to luzak z tym jabłkiem, Marcel no już się dziewczynami interesuje albo szybciej smoczkiem;-), Laura śliczna jak z obrazka, no i ulubienica mojego M Majka, ten wzrok ze zdjęcia mówi wszytko:-);-), a o i moja oczywiście najgrubsza, to nie dziwota, że ma potówki. A i nie wiem jak Wasi ale mój M zachwycony spotkaniem, dziś na śniadanie jedliśmy piknikowe specjały, a na 16 idziemy na grilla do znajomych będzie Filipek 1,5 roczny więc idę szykować coś na grilla.
gosia, wklej od razu zdjęcia tych cudnych tortów.
Podziel się: