reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkanie Sierpniówek w Krakowie

reklama
Zdjęć będzie sporo, ale nie mogłam się powstrzymać :D. No to lecimy. Tymon:
IMG_9632.JPG
Rodzinka Uli:
IMG_9643.JPG
Gosha z Tymonem:
IMG_9665.JPG
Rodzinka Katjuszy:
IMG_9667.JPG
Wiktor:
IMG_9676.JPG
Ula:
IMG_9681.JPG
Rodzinka Malinki:
IMG_9687.JPG
Nasz teren:
IMG_9691.JPG
Laura:
IMG_9705.JPG
Maja:
IMG_9711.JPG
Pierwsza trudkawka Tymka:
IMG_9730.JPG
Asia z Ulą:
IMG_9733.JPG
Marcel:
IMG_9739.JPG
Marcel i Ula"
IMG_9743.JPG
Tymek:
IMG_9760.JPG
Sierpniaczki:
IMG_9764.JPG
Sierpniowe chłopaki:
IMG_9781.JPG
:D
IMG_9784.JPG
Ciocia zagaduje Natalię:
IMG_9790.JPG
Marcel:[imghttps://lh4.googleusercontent.com/-mTjmwQdxF98/UXw019MDUgI/AAAAAAAACjE/LDPwDwWj_AI/w333-h500/IMG_9814.JPG[/img] Tymek:
IMG_9822.JPG
Natalia:
IMG_9827.JPG
Wiktor:
IMG_9836.JPG
Wszyscy (prawie):
IMG_9854.JPG

Zdjęcia udostępnię do ściągnięcia, poprzesyłam Wam adres privem. Jako że nie mogę nadal edytować postów tu doklejam fotkę Marcelka, która tam wyżej nie weszła :/. Marcel:
IMG_9814.JPG
. A Tymek padł po spotkaniu wykończony. Jeszcze nigdy tak nie wisiał w foteliku :D :
IMG_9857.jpg

mAtma, ta chmura to chyba tylko nad Wami zawisła, bo u nas (Przewóz) też nie padało :). Malinka, część zdjęć robił mój M. Muszę napisać, bo by się obraził :p.

:wściekła/y::angry::wściekła/y::angry::wściekła/y:
nawet mnie nie denerwujcie takimi stwierdzeniami że padało tylko nad moim bunkrem!

a zdjęcia? lepiej by dla mnie było gdybym ich nie widziała, teraz to się jeszcze rozchoruję z zazdrości i żalu że mnie tam nie było! życie nie jest sprawiedliwe !!!

Tyle "takich samych" dzieci na raz - urocze to zdjęcie na kocyku:-), mocno obawiam się czy mój grubasek pasowałby do grupy rówieśniczej:zawstydzona/y:

zajebiste foty!!! Ja mam prawie 60 zdjęć więc raczej wszystkich tu nie wrzucę :p dzag a skąd je udostępnisz? Tzn nie wiem gdzie je mam zapisać żebyście sobie ściągnęły, bo niektóre też fajne wyszły :) a tutaj kilka wybranych wrzuce jutro, bo teraz już siły nie mam, dopiero torty skończyłam

reklama
Oj mają talent mają, tylko gdzie nasza dzag:-);-) dawaj swoje zdjęcie.
No są piękne te nasz dzieci: Tymek dzag myśliciel, Tymek gosi kocham jago minę i to jak się tuli do mamusi cały czas:-), Taja to klon tatusia co jest oczywiście komplementem:-), Wiki to luzak z tym jabłkiem, Marcel no już się dziewczynami interesuje albo szybciej smoczkiem;-), Laura śliczna jak z obrazka, no i ulubienica mojego M Majka, ten wzrok ze zdjęcia mówi wszytko:-);-), a o i moja oczywiście najgrubsza, to nie dziwota, że ma potówki. A i nie wiem jak Wasi ale mój M zachwycony spotkaniem, dziś na śniadanie jedliśmy piknikowe specjały, a na 16 idziemy na grilla do znajomych będzie Filipek 1,5 roczny więc idę szykować coś na grilla.

gosia, wklej od razu zdjęcia tych cudnych tortów.

Do góry