Chciałam Wam coś powiedzieć... Nie dam rady przyjechać na spotkanie... Nie będę ściemniać, że to czy tamto. Po prostu mam problemy z jazdą autem(już pisałam wcześniej, chyba się nabawiłam choroby lokomocyjnej), a tylko ta opcja wchodzi w grę. Po ostatnim powrocie autem z Gdyni do Gniezna zdychałam jeszcze przez 2 dni Z kolei pociągiem to podróż najkrócej 5 godzin! No i przynajmniej 1 przesiadka. Nie bądźcie na mnie złe.. proszę... :-( Tak bardzo chciałam się z Wami spotkać, a tu dupa blada. Ale wierzę, że to nie będzie nasze ostatnie spotkanie
reklama
SOBOTA GODZINA 12 MANUFAKTURA ŁÓDŹ
CAFE CLUB
Cafe Club - niedaleko (w zasadzie to obok) Multikina na Rynku w Manufakturze (nie w samym budynku Manufaktura). Niestety jest nas mniej niż 10 więc nie można zarezerwować miejsca.... ale o 12 na bank usiądziemy - tak mi Pani powiedziała CAFE CLUB
lista obecności (pisać mi proszę czy aktualne)
kejt82 - obecność potwierdzona
AniaForever - obecność potwierdzona
LadyMocca - obecność potwierdzona
joasia89 - obecność potwierdzona
Molphin - obecność potwierdzona
a więcej info tu:
Cafe Club Style
Ostatnia edycja:
wogóle to chciałabym zaznaczyć że jeśli będzie jutro obrzydliwa pogoda a dziewczynki będą miały zamiar jechać środkami komunikacji miejskiej to... niech się 2 razy zastanowią i pomyślą nie tylko o sobie i chęci spotkania ale o dzidziach
wogóle to chciałabym zaznaczyć że jeśli będzie jutro obrzydliwa pogoda a dziewczynki będą miały zamiar jechać środkami komunikacji miejskiej to... niech się 2 razy zastanowią i pomyślą nie tylko o sobie i chęci spotkania ale o dzidziach
czyli co, wycofujesz się?? bo Tobie się nie będzie chciało?? zartuje oczywiście
nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeczyli co, wycofujesz się?? bo Tobie się nie będzie chciało?? zartuje oczywiście
nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tak myślałam
reklama
AniaForever
Polinezja i Jamajka
Podziel się: