reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkanie lutówek ! :D

Kochane Lutóweczki :-) do tej pory milczałam w sprawie spotkania, choć pomysł spotkania bardzo mi się podoba i chętnie uczestniczyłabym w nim :tak: ale nie wiedziałam jak to będzie z pracą męża (zwykle pracuje w soboty do 14:00) i czy wogóle uda mi się go namówić na wyjazd do Łodzi ;-) no i teraz już wiem,że w najbliższą sobotę pracuje i nie pojedziemy, bo musiałby brać wolne a i tak przez moje wizyty u ginka bierze wolne 2 razy w miesiącu więc lepiej nie przeginać u szefa,,, no i istotne jest również to,że sobota jest 100% płatna jako nadgodziny a teraz kiedy czekają nas podwójne wydatki liczy się przecież każdy grosik. :blink:
Niemniej życzę Wam cudownego spotkania :-) z mnóstwem wrażeń i oczywiście z niecierpliwością czekam na relację i fotki :tak:
Powodzenia
:-)

reklama
A ja dupa Jasiu:-( Nie mogę przyjść bo na L4 siedzę i kisnę. Niedługo z nudów umrę. Ale lekarz kazał się oszczędzał bo mi się macica obniżyła czy cuś:-( Buuuuu.....Ja to mam pecha. Ciąża to nie jest moje powołanie.
Wszystkim życzę miłego spotkania. Tylko się za bardzo nie spijcie;-) Bo kacuś na następny dzień będzie:cool:

dobra, ostatni dzwonek

SOBOTA GODZINA 12 MANUFAKTURA ŁÓDŹ
CAFE CLUB

Cafe Club - niedaleko (w zasadzie to obok) Multikina na Rynku w Manufakturze (nie w samym budynku Manufaktura).

lista obecności (pisać mi proszę czy aktualne)
kejt82 - obecność potwierdzona
kaasiorek84 - obecność potwierdzona
AniaForever - obecność potwierdzona
siuniab - obecność potwierdzona
LadyMocca - obecność potwierdzona

joasia89 -
obecność potwierdzona
Molphin - obecność potwierdzona

ps: jak będzie trzeba to se na czole napiszę BABYBOOM Meeting

Yyyyjjjj….:eek:
Miałam nadzieję, że spotkanie będzie troszkę później…
Ale będę! Będę na pewno! Jedynie mogę się nieco spóźnić:zawstydzona/y: Dlatego proszę zająć wygodne miejsce dla dużej ciężarówki :-D

I mam nadzieję
LadyMocca, że będziesz miała na czole ten napis ;-)

Buziaki dla wszystkich obecnych i nieobecnych

ja niestety jestem zmuszona spasować:-( mąż pracuje od 14 do 23, więc nie da rady ze mną jechać a samej mnie nie puści, zresztą też bym się bała jechać bez "opieki":-( ale bardzo bardzo bym chciała z Wami być, zwłaszcza, że porządna dawka śmiechu teraz by mi się przydała... mam nadzieję, a zresztą, mam pewność że będziecie się świetnie bawiły:tak: i że może się jeszcze raz jakoś umówimy?? bardzo bym chciała Was poznać osobiście:tak:

Lady mocca przykro mi ale w takim razie ja też nie przyjadę, liczyłam że może Tygrynia będzie jechac to razem byłoby raźniej:-:)-:)-( a sama boje sie w taka podroz udac:-( buuuuuuu a tak chcialabym was zobaczyć:-:)-:)-:)-( przepraszam:-(

Lady mocca przykro mi ale w takim razie ja też nie przyjadę, liczyłam że może Tygrynia będzie jechac to razem byłoby raźniej:-:)-:)-( a sama boje sie w taka podroz udac:-( buuuuuuu a tak chcialabym was zobaczyć:-:)-:)-:)-( przepraszam:-(

no niestety bez "opieki" mnie z domu nie puszczą, sama też bym się bała:-(
mam nadzieję, że dziewczynki jeszcze coś zorganizują, a może zrobią nam niespodziankę i wpadną do Poznania w sobotę:tak:

reklama
bawcie sie dobrze kochane i róbcie dużo foci:-):-):-) potem prosze założyć osobny wątek, gdzie będziemy dokumentować nasze spotkania:-D:-D:-D ze zdjątkamiiii:-):-):-)

Do góry