reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie lutówek ! :D

Kochane Lutóweczki :-) do tej pory milczałam w sprawie spotkania, choć pomysł spotkania bardzo mi się podoba i chętnie uczestniczyłabym w nim :tak: ale nie wiedziałam jak to będzie z pracą męża (zwykle pracuje w soboty do 14:00) i czy wogóle uda mi się go namówić na wyjazd do Łodzi ;-) no i teraz już wiem,że w najbliższą sobotę pracuje i nie pojedziemy, bo musiałby brać wolne a i tak przez moje wizyty u ginka bierze wolne 2 razy w miesiącu więc lepiej nie przeginać u szefa,,, no i istotne jest również to,że sobota jest 100% płatna jako nadgodziny a teraz kiedy czekają nas podwójne wydatki liczy się przecież każdy grosik. :blink:
Niemniej życzę Wam cudownego spotkania :-) z mnóstwem wrażeń i oczywiście z niecierpliwością czekam na relację i fotki :tak:
Powodzenia
:-)

reklama
A ja dupa Jasiu:-( Nie mogę przyjść bo na L4 siedzę i kisnę. Niedługo z nudów umrę. Ale lekarz kazał się oszczędzał bo mi się macica obniżyła czy cuś:-( Buuuuu.....Ja to mam pecha. Ciąża to nie jest moje powołanie.
Wszystkim życzę miłego spotkania. Tylko się za bardzo nie spijcie;-) Bo kacuś na następny dzień będzie:cool:

dobra, ostatni dzwonek

SOBOTA GODZINA 12 MANUFAKTURA ŁÓDŹ
CAFE CLUB

Cafe Club - niedaleko (w zasadzie to obok) Multikina na Rynku w Manufakturze (nie w samym budynku Manufaktura).

lista obecności (pisać mi proszę czy aktualne)
kejt82 - obecność potwierdzona
kaasiorek84 - obecność potwierdzona
AniaForever - obecność potwierdzona
siuniab - obecność potwierdzona
LadyMocca - obecność potwierdzona

joasia89 -
obecność potwierdzona
Molphin - obecność potwierdzona

ps: jak będzie trzeba to se na czole napiszę BABYBOOM Meeting

Yyyyjjjj….:eek:
Miałam nadzieję, że spotkanie będzie troszkę później…
Ale będę! Będę na pewno! Jedynie mogę się nieco spóźnić:zawstydzona/y: Dlatego proszę zająć wygodne miejsce dla dużej ciężarówki :-D

I mam nadzieję
LadyMocca, że będziesz miała na czole ten napis ;-)

Buziaki dla wszystkich obecnych i nieobecnych

ja niestety jestem zmuszona spasować:-( mąż pracuje od 14 do 23, więc nie da rady ze mną jechać a samej mnie nie puści, zresztą też bym się bała jechać bez "opieki":-( ale bardzo bardzo bym chciała z Wami być, zwłaszcza, że porządna dawka śmiechu teraz by mi się przydała... mam nadzieję, a zresztą, mam pewność że będziecie się świetnie bawiły:tak: i że może się jeszcze raz jakoś umówimy?? bardzo bym chciała Was poznać osobiście:tak:

Lady mocca przykro mi ale w takim razie ja też nie przyjadę, liczyłam że może Tygrynia będzie jechac to razem byłoby raźniej:-:)-:)-( a sama boje sie w taka podroz udac:-( buuuuuuu a tak chcialabym was zobaczyć:-:)-:)-:)-( przepraszam:-(

Lady mocca przykro mi ale w takim razie ja też nie przyjadę, liczyłam że może Tygrynia będzie jechac to razem byłoby raźniej:-:)-:)-( a sama boje sie w taka podroz udac:-( buuuuuuu a tak chcialabym was zobaczyć:-:)-:)-:)-( przepraszam:-(

no niestety bez "opieki" mnie z domu nie puszczą, sama też bym się bała:-(
mam nadzieję, że dziewczynki jeszcze coś zorganizują, a może zrobią nam niespodziankę i wpadną do Poznania w sobotę:tak:

reklama
bawcie sie dobrze kochane i róbcie dużo foci:-):-):-) potem prosze założyć osobny wątek, gdzie będziemy dokumentować nasze spotkania:-D:-D:-D ze zdjątkamiiii:-):-):-)

Do góry