się powtórzę: woooow jakie prześliczne brzuchatki!!! a Wy już w domku??myślałam, ze pobalujecie do rana i nawet dwa dekolty widzę były a Ania to normalnie jeszcze ogrodniczkami się zasłoniła i widzę, że wygodnie było i jedzonko było, jeeej a Kejt to Was pobiła na brzuszki, ma największy zazdraszczam oj jak Wam zazdraszczam!!! opowiadajcie jak było i co mówiłyście o mnie
reklama
w sumie to o BB wcale nie rozmawiałyśmy tyle, że szkoda, że Was nie było...ale rozumiem, bo przecież w 6tym miesiącu to takie podróże nie za bardzo...opowiadaj co mówiłyscie!!! kurczę trzeba było Wam jakiś podsłuch zamontować
Poza tym rozmowy były o ciążówkowym stanie a ja cały czas siku chodziłam
w sumie to o BB wcale nie rozmawiałyśmy tyle, że szkoda, że Was nie było...ale rozumiem, bo przecież w 6tym miesiącu to takie podróże nie za bardzo...
Poza tym rozmowy były o ciążówkowym stanie a ja cały czas siku chodziłam
no jak mogłyście:-( nie jesteśmy warte wspomnienia:-(buuuuu:-(
a te siku to można zrozumieć, a miejscówka naprawdę fajna
no mówiłyśmy o Was tylko tyle, że szkoda, że Was nie mano jak mogłyście:-( nie jesteśmy warte wspomnienia:-(buuuuu:-(
I ja tam byłam,
miód i wino piłam…
nie, nie!
jadłam pycha sałatkę i puchar lodów
Było milusio i wbrew pozorom bez obgadywania.
Ja również rozumiem Brzuchatki z poza Łodzi dlatego honor dla kejt82: czapki z głów!
Rozumiem też inne łodzianki, wiem że w ciąży to nie zawsze hop-siup. A pogoda nas przecież nie rozpieszcza.
Tak czy inaczej mam nadzieję na podobne spotkania z coraz to większymi brzuszkami.
Pozdrawiam wszystkie Śnieżynki
miód i wino piłam…
nie, nie!
jadłam pycha sałatkę i puchar lodów
Było milusio i wbrew pozorom bez obgadywania.
Ja również rozumiem Brzuchatki z poza Łodzi dlatego honor dla kejt82: czapki z głów!
Rozumiem też inne łodzianki, wiem że w ciąży to nie zawsze hop-siup. A pogoda nas przecież nie rozpieszcza.
Tak czy inaczej mam nadzieję na podobne spotkania z coraz to większymi brzuszkami.
Pozdrawiam wszystkie Śnieżynki
I ja tam byłam,
miód i wino piłam…
nie, nie!
jadłam pycha sałatkę i puchar lodów .
no mów mi tak jeszcze
hej Poznanianki trzeba zorganizować jakąś akcję, żeby zawstydzić Łodziówki (Łódź+Ciężarówki)
reklama
Aaaa i jeszcze herbatka była wyśmienita!no mów mi tak jeszcze
hej Poznanianki trzeba zorganizować jakąś akcję, żeby zawstydzić Łodziówki (Łódź+Ciężarówki)
Łodziówki – dobre, dobre!
Podziel się: