reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkanie lutówek ! :D

reklama
dobra, ostatni dzwonek

SOBOTA GODZINA 12 MANUFAKTURA ŁÓDŹ
CAFE CLUB

Cafe Club - niedaleko (w zasadzie to obok) Multikina na Rynku w Manufakturze (nie w samym budynku Manufaktura).

lista obecności (pisać mi proszę czy aktualne)
kejt82 - obecność potwierdzona
AniaForever - obecność potwierdzona
siuniab - obecność potwierdzona
LadyMocca - obecność potwierdzona

joasia89 -
obecność potwierdzona
Molphin - obecność potwierdzona

ps: jak będzie trzeba to se na czole napiszę BABYBOOM Meeting

Ostatnia edycja:
buuu mnie nie bedzie bo nie mam jak dojechac :-( :-( zazdroszcze wam bo tez bym sie z checia z wami spotkala! Koniecznie pozniej opowiedzcie jak było :-) i nie obgadywac za duzo nieobecnych :-)

SOBOTA GODZINA 12 MANUFAKTURA ŁÓDŹ
CAFE CLUB

Cafe Club - niedaleko (w zasadzie to obok) Multikina na Rynku w Manufakturze (nie w samym budynku Manufaktura).

lista obecności (pisać mi proszę czy aktualne)
Mama Sówka - obecność potwierdzona
ps: jak będzie trzeba to se na czole napiszę BABYBOOM Meeting

Kochane Śnieżynki mnie niestety nie będzie, bo Mężuś ma teraz tyle pracy, że nie da rady mnie przywieźć do Łodzi w sobotę, a ja sama nie chcę się wybierać w taką podróż:-( przepraszam, że tak wyszło:wściekła/y: przykro mi, że się z Wami nie spotkam:-( życzę udanego spotkanka:-D

reklama

Kochane Śnieżynki mnie niestety nie będzie, bo Mężuś ma teraz tyle pracy, że nie da rady mnie przywieźć do Łodzi w sobotę, a ja sama nie chcę się wybierać w taką podróż:-( przepraszam, że tak wyszło:wściekła/y: przykro mi, że się z Wami nie spotkam:-( życzę udanego spotkanka:-D
spox; zrobimy telekonferencję :-)

Do góry