reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie lutówek ! :D

reklama
dobra, ostatni dzwonek

SOBOTA GODZINA 12 MANUFAKTURA ŁÓDŹ
CAFE CLUB

Cafe Club - niedaleko (w zasadzie to obok) Multikina na Rynku w Manufakturze (nie w samym budynku Manufaktura).

lista obecności (pisać mi proszę czy aktualne)
kejt82 - obecność potwierdzona
AniaForever - obecność potwierdzona
siuniab - obecność potwierdzona
LadyMocca - obecność potwierdzona

joasia89 -
obecność potwierdzona
Molphin - obecność potwierdzona

ps: jak będzie trzeba to se na czole napiszę BABYBOOM Meeting

Ostatnia edycja:
buuu mnie nie bedzie bo nie mam jak dojechac :-( :-( zazdroszcze wam bo tez bym sie z checia z wami spotkala! Koniecznie pozniej opowiedzcie jak było :-) i nie obgadywac za duzo nieobecnych :-)

SOBOTA GODZINA 12 MANUFAKTURA ŁÓDŹ
CAFE CLUB

Cafe Club - niedaleko (w zasadzie to obok) Multikina na Rynku w Manufakturze (nie w samym budynku Manufaktura).

lista obecności (pisać mi proszę czy aktualne)
Mama Sówka - obecność potwierdzona
ps: jak będzie trzeba to se na czole napiszę BABYBOOM Meeting

Kochane Śnieżynki mnie niestety nie będzie, bo Mężuś ma teraz tyle pracy, że nie da rady mnie przywieźć do Łodzi w sobotę, a ja sama nie chcę się wybierać w taką podróż:-( przepraszam, że tak wyszło:wściekła/y: przykro mi, że się z Wami nie spotkam:-( życzę udanego spotkanka:-D

reklama

Kochane Śnieżynki mnie niestety nie będzie, bo Mężuś ma teraz tyle pracy, że nie da rady mnie przywieźć do Łodzi w sobotę, a ja sama nie chcę się wybierać w taką podróż:-( przepraszam, że tak wyszło:wściekła/y: przykro mi, że się z Wami nie spotkam:-( życzę udanego spotkanka:-D
spox; zrobimy telekonferencję :-)

Do góry