reklama
7 listopada (sobota) MANUFAKTURA ŁÓDŹ
lista obecności (pisać mi proszę czy aktualne)
kejt82 - obecność potwierdzona
kaasiorek84 - obecność potwierdzona
AniaForever - obecność potwierdzona
siuniab - obecność potwierdzona
LadyMocca - obecność potwierdzona
Mama Sówka - obecność potwierdzona
Najeli - 10 listopada ma urodziny i tort obiecała
_milena_
Żabeczka nie
Znachorka nie
Paullla nie
Oleńka nie
Tygrynka ???
Gibaga Jet'em przyleci
Rechotek nie
Pysia nie
Julisia nie
Witam Drogie Śnieżynki,
Mało się udzielam na tym forum ale czasami Was podczytuję.
Jako Łodziance było by chyba wstyd gdybym nie przyszła.
Proszę mnie dopisać do listy uczestniczek spotkania.
Nie wiem na jak długo będę mogła wpaść, wszystko uzależnione czy będę miała komu podrzucić syna. Chyba, że nie obrazicie się na towarzystwo dwuletniego przystojniaka? Wtedy zajrzę na krócej, jak myślę.
Może przeoczyłam, więc proszę o wybaczenie : o której myślicie się spotkać?
LadyMocca widzę, że nie dość że Łodzianka to spodziewasz się również córuni, no i termin masz tuż przede mną. Z jakiej części miasta jesteś? Ja póki co z Bałut ale prawdopodobnie już od grudnia będzie Widzew. Planuję poród w ICZMP i właśnie tu przeniosłam się do giny.
Pozdrawiam wszystkie Brzuszki
mon
7 listopada (sobota) MANUFAKTURA ŁÓDŹ
Molphin - obecność potwierdzona
Molphin- z Łodzi jestem ja i AniaForever. Ania z tego co wiem ma plan rodzić w ICZMP a ja w Koperniku Witaj wśród nas! Mam nadzieję, że spotkanie Lutówek dojdzie do skutku Mieszkam na Dąbrowie Zachęcam do udzielania się na forum!
Molphin - obecność potwierdzona
Molphin- z Łodzi jestem ja i AniaForever. Ania z tego co wiem ma plan rodzić w ICZMP a ja w Koperniku Witaj wśród nas! Mam nadzieję, że spotkanie Lutówek dojdzie do skutku Mieszkam na Dąbrowie Zachęcam do udzielania się na forum!
Oj przepraszam, nie zauważyłam…
Heh, widzę ze Ania ma termin troszkę wcześniej. Ale u maluchów nigdy nic nie wiadomo, więc może i tak spotkamy się na porodówce? I proszę, kolejna mała Łodzianka w drodze.
No to nie będziemy miały do siebie daleko
AniaForever
Polinezja i Jamajka
Witam Drogie Śnieżynki,
Mało się udzielam na tym forum ale czasami Was podczytuję.
Jako Łodziance było by chyba wstyd gdybym nie przyszła.
Proszę mnie dopisać do listy uczestniczek spotkania.
Nie wiem na jak długo będę mogła wpaść, wszystko uzależnione czy będę miała komu podrzucić syna. Chyba, że nie obrazicie się na towarzystwo dwuletniego przystojniaka? Wtedy zajrzę na krócej, jak myślę.
Może przeoczyłam, więc proszę o wybaczenie : o której myślicie się spotkać?
LadyMocca widzę, że nie dość że Łodzianka to spodziewasz się również córuni, no i termin masz tuż przede mną. Z jakiej części miasta jesteś? Ja póki co z Bałut ale prawdopodobnie już od grudnia będzie Widzew. Planuję poród w ICZMP i właśnie tu przeniosłam się do giny.
Pozdrawiam wszystkie Brzuszki
mon
Witam witam:-)
A ja to jeszcze na dodatek mam starszą gwiazdę w wieku podobnym do Twojego synka:-) Fajnie że już w grudniu się przeprowadzasz, bo to zawsze bliżej nas (ja też prawie Dąbrowa) A co do spotkania to faktycznie wstyd byłby straszny jakby Ciebie zabrakło:-)
Do jakiej lekarki chodzisz (coś mam dziwne podskórne przeczucie że do dr Sobczak;-))
Witam witam:-)
A ja to jeszcze na dodatek mam starszą gwiazdę w wieku podobnym do Twojego synka:-) Fajnie że już w grudniu się przeprowadzasz, bo to zawsze bliżej nas (ja też prawie Dąbrowa) A co do spotkania to faktycznie wstyd byłby straszny jakby Ciebie zabrakło:-)
Do jakiej lekarki chodzisz (coś mam dziwne podskórne przeczucie że do dr Sobczak;-))
Hehe, no proszę, jak to się podobnie nam układa
Gdybyś spodziewała się chłopca zapytałabym czy nie planujesz przypadkiem dać mu na imię Patryk, bo nasze młodsze będzie miało tak samo jak Twoje starsze Gdzie rodziłaś Maję?
Nie mylisz się, byłam u dr Sobczak, na razie na pierwszej wizycie. Poleciła mi ją dziewczyna z okienka w poradni endo w ICZPM. Jak się okazało udało mi się do niej dostać rzutem na taśmę. Dr Sobczak chce ograniczyć w najbliższym czasie podejmowanie opieki nad nowymi pacjentkami, ma ich po prostu zbyt wiele. Ponoć koledzy po fachu skarżą się na brak pacjentek…
Czy Tobie również odgadła płeć maleństwa?
Ja do tej pory prowadziłam się u endo-gin, która notabene przyjmuje prywatnie w tym samym gabinecie co dr Sobczak. Jaki ten świat mały
Buziaki dla Wszystkich!
AniaForever
Polinezja i Jamajka
Chłopak miał mieć na imię Filip, więc przynajmniej tutaj byłaby jakaś różnica;-)
Maja urodziła się w ICZMP i poprzednią ciążę też prowadziła ta sama lekarka. Uważam że jest rewelacyjna, tylko z punktualnością u niej odrobinę na bakier, ale jakoś trzeba to wytrzymać. Co do płci to ona się nie wypowiadała, ale lekarz robiący usg nie miał nawet cienia wątpliwości:-)
Może jak dobrze pójdzie to kiedyś nam się wizyty w czasie zbiegną:-)
Maja urodziła się w ICZMP i poprzednią ciążę też prowadziła ta sama lekarka. Uważam że jest rewelacyjna, tylko z punktualnością u niej odrobinę na bakier, ale jakoś trzeba to wytrzymać. Co do płci to ona się nie wypowiadała, ale lekarz robiący usg nie miał nawet cienia wątpliwości:-)
Może jak dobrze pójdzie to kiedyś nam się wizyty w czasie zbiegną:-)
kaasiorek84
Fanka BB :)
ja przez to że nie mam juz auta (Maciej się rozbił) a boję sie sama wybierać w taka trasę pociągiem to spróbuję sie zgadać z Tygrynią, bo chcę się z wami spotkac ale sama to sie boję, w dodatku jak sprawdzałam w rozkładzie to niby daleka podroż nie jest z Poznania, ale koszmarne połaczenia:---(5h jazdy z przesiadkami:---( więc nie gniewajcie się jak nie wypali, z mojej strony:--( normalnie Maciej by mnie zawiózł, a on ze mna w pociag nie wsiadzie, sam tez niezadowolony jest z faktu że sama mam naszymi kolejami sie bujac i to niebezpieczne:-( wiec z Tygrynia lub inną Poznanianka byłoby mi raźniej....
reklama
Podziel się: