reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkanie lutówek ! :D

Cześć Księżniczki!
Jestem umówiona wstępnie w lokalu Cafe Club - niedaleko (w zasadzie to obok) Multikina na Rynku w Manufakturze (nie w samym budynku Manufaktura). Byłam tam wczoraj raz jeszcze z siostrą i przewertowałam menu zamawiając to i owo. Jest jedzenie i na słodko i konkretniejsze (jadłam pyszną mega sałatkę), ubikacja z 2ma kabinkami i bardzo fajny klimat w środku, wygodne siedzenia ewentualnie kanapy. Jeśli do naszego meetingu dojedzie - poprostu zadzwonię i zaklepię nam miejsce na konkretną godzinę i tyle:tak:Czekam na Waszą decyzję bo to już NIEDŁUGO
:-)

reklama
7 listopada (sobota) MANUFAKTURA ŁÓDŹ

lista obecności (pisać mi proszę czy aktualne)
kejt82 - obecność potwierdzona
kaasiorek84 - obecność potwierdzona
AniaForever - obecność potwierdzona
LadyMocca - obecność potwierdzona
Najeli - 10 listopada ma urodziny i tort obiecała :-)
siuniab
Mama Sówka
Pysia
_milena_

Żabeczka nie
Znachorka nie
Paullla nie

Oleńka nie
Tygrynka leżakuje
Gibaga Jet'em przyleci
Rechotek nie

Ja też bym bardzo chciała się z Wami spotkać, uważam że Łódź to jest sprawiedliwe miejsce, ale niestety nie dam rady:-:)-:)-(Będę z Wami myślami.

Cześć Księżniczki!
Jestem umówiona wstępnie w lokalu Cafe Club - niedaleko (w zasadzie to obok) Multikina na Rynku w Manufakturze (nie w samym budynku Manufaktura). Byłam tam wczoraj raz jeszcze z siostrą i przewertowałam menu zamawiając to i owo. Jest jedzenie i na słodko i konkretniejsze (jadłam pyszną mega sałatkę), ubikacja z 2ma kabinkami i bardzo fajny klimat w środku, wygodne siedzenia ewentualnie kanapy. Jeśli do naszego meetingu dojedzie - poprostu zadzwonię i zaklepię nam miejsce na konkretną godzinę i tyle:tak: Czekam na Waszą decyzję bo to już NIEDŁUGO
:-)

Kochana super:-) powiedz mi tylko, bo z tego co tu czytam to Ty będziesz zamawiać jedzenie i płacić za nie czy jak??? Bo przecież jak tak to chyba będziesz musiała wyłożyć czy mamy Ci jakoś przelać pieniążki???

Ja jestem na TAK (chyba, że zdrówko nie dopisze:wściekła/y:):-D

Kochana super:-) powiedz mi tylko, bo z tego co tu czytam to Ty będziesz zamawiać jedzenie i płacić za nie czy jak??? Bo przecież jak tak to chyba będziesz musiała wyłożyć czy mamy Ci jakoś przelać pieniążki???

Ja jestem na TAK (chyba, że zdrówko nie dopisze:wściekła/y:):-D

Nie nie ... nie musiałam nic zamawiać - każdy sobie sam wybierze i zapłąci rachuneczek swój :tak:

ja na 7 listopada to odpadam na całego.
po pierwsze- będziemy miec boje z mieszkaniem i konczeniem załatwiania kupna(najpewniej będziemy podpisywać umowę notarialną kupna), po drugie mąż będzie w pracy, wiec nie będzie miał mnie kto zawieźć a kolejne- 8 listopada mamy mieć wazny obiad rodzinny- moi teściowie, moi rodzice i my. Nasi rodzice jeszcze sie nie znaja bo mama Jarka była we włoszech wiec nie było kiedy.
wybaczcie

co do poznania to łaze i jęcze zeby mi Jarek napisał kiedy będą te targi. Cos widze ze on nie ma ochoty na nie jechać bo mnie zbywa. Szkoda ze to targi zamkniete tylko dla członków PTD więc na sieci sie nie dowiem.

Lady Mocca fajnie załatwiłaś, mam nadzieję, że dostanę pozwolenie na wyjazd:tak:

co do poznania to łaze i jęcze zeby mi Jarek napisał kiedy będą te targi. Cos widze ze on nie ma ochoty na nie jechać bo mnie zbywa. Szkoda ze to targi zamkniete tylko dla członków PTD więc na sieci sie nie dowiem.

to jęcz mu kochana jęcz!!!! powiedz, że taką fajną wycieczkę będziecie mieli, razem we dwoje:-p a jak nie to wszystkie Lutówki go przycisną a to będzie bolesne:-p:-D

reklama
Do góry