reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

spotkanie czerwcówek 2012

Krysia Forever jest szczuplutka laseczka - szczupłe i długie pewnie im podpasują :-) Dzieciaki są przeróżne, ja wezmę takie, z których Ediś wyrósł albo których nie nosił - o ile jeszcze coś sensownego znajdę, bo porozdawałam sporo.

reklama
zołza dzięki za wyjaśnienie :-) to ja wezmę kilka rzeczy, a mam takie właśnie chude długie, których w ogóle nie założyłam mu, a któreś z waszych pociech może sie przydać :-)

Kati83, bo Ja - Zołza to wie - dla Młodej szczupłe odzienie, na długie kończyny - body jeszcze 62 a rajstopy do raczkowania - wreszcie :happy2: - 68/74.
Maty/koce tak no i coś do bawienia też.

Zołza na pw przesłałam nr konta :)

Ironia my już 86 coraz częściej nosimy :zawstydzona/y: wczoraj był u nas kolega ze swoją 14-miesięczną córcią i Maja była wyższa od Amelki prawie o pół głowy, nóżki porównywaliśmy i Maja ma prawie rozm 22 a Amelka w 20 spokojnie chodzi :) Tomek się śmiał że jak tak dalej pójdzie to nasza młodsza będzie przekazywać ubrania tamtej starszej a powinno być przecież na odwrót :-)

reklama
lista na dziś:
nie zgadza mi się tylko poz 9: "ja"

1. Mrsmoon 2 + 1
2. Nutria 1 + 2
3. Ja - Zołza 2 + 1
4. Aestima 2 + 1
5. Traschka 1 + 1
6. Madzioolka 2 + 1
7. AGATA R 1
8. Kati83 2 + 1
9. ja 1 + 1
10. Izabela 2+2

Nie wiem co z Angel?

Pokoje:
1. duży - Izabela
2. duży - traschka i nutria
3. Mrsmoon 2 + 1
4. Ja - Zołza 2 + 1
5. Aestima 2 + 1
6. Madzioolka 2 + 1
7. AGATA R 1 + Forever
8. Kati83 2 + 1

Czy dobrze wszystko policzyłam? Wychodzi 8 pokoi czyli tyle ile obecnie rezerwujemy (dwa odwołałam przed świętami).

Jeśli macie jakieś pytania to dajcie znać, będę jutro rano dzwonić.

nie zgadza mi się tylko pozycja 9 - rozumiem, ze "ja" to "forever" ? ;-)

Zołza na pw przesłałam nr konta :)

Ironia my już 86 coraz częściej nosimy :zawstydzona/y: wczoraj był u nas kolega ze swoją 14-miesięczną córcią i Maja była wyższa od Amelki prawie o pół głowy, nóżki porównywaliśmy i Maja ma prawie rozm 22 a Amelka w 20 spokojnie chodzi :) Tomek się śmiał że jak tak dalej pójdzie to nasza młodsza będzie przekazywać ubrania tamtej starszej a powinno być przecież na odwrót :-)

wczoraj byłam na rodzinnym spotkaniu. było 5ro dzieci. moje - najstarsze, dziewczynka z sierpnia, dziewczynka z grudnia (wigilijna) i dziewczynka ze stycznia. wszystkie były dzieciaki tego samego rozmiaru oprócz tej styczniowej... ;-)

Do góry