reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

spotkanie czerwcówek 2012

reklama
dziewczyny ja za większością - do śniadania się dorzucę ;-) my serowi bardzo i uwielbiamy pieczywo :-)
A z tych bodziaków też chcę bo na lato muszę kupić dam ci Aestima znać na priw dzisiaj :-)

Kochane- temat bodziaków ogarnę zaraz po świętach,oki??? Tylko chyba musicie mi przelać kasiorę, bo u mnie na koncie kruchutko...;) Przesyłkę dzielimy na 3 (Kati, ZO, ja) czy Madziolka Ty tez, bo pw nie mam od Ciebie...? Chyba,że któraś z Was chce do siebie zamówić, bo już chce je mieć- to prześlę jej kaskę. Dajcie znać. Ja jestem u rodziców, mogę je tu zamówić i na zlot przytargać. Ostatecznie jeszcze jutro dam znać,bo teściowa ponoć kupiła bodziaki na zjąca ale nie wiem ile sztuk a u nas beraki.... Ale chaotycznie napisałam, heh zmęczona jestem... :)

MIesio zgarnął 10 bodziaków- po 5 od każdej babci:-D Dlatego Kati, Zo- ja pasuję z tym 3=pakiem chwilowo. Natomiast chciałabym forever jeden z c&a i nie mogę linka wstawić- chodzi mi o taki na ramkach w czarno białe paski 86 rozmiar.

Aestima to babcie poszalały :)
Ja bym wzięła 3pak bodziaków bez rękawów i 2pak leginsów - ti dziewczyny - Kati, Zołza, dajcie znać czy bierzecie, ja mogę zamówić i wezmę na zlot.

Och, łamię się , ale stanowoczo nie powinnam. Dostał sporo ubrań, Michał też sporą kasę w h&m zostawił... Chyba spasuję- jeszcze M. podpytam zaraz;)

Madzioolka, ja bym brała ten 3pak bodziaków - cholerka, nie wiem, gdzie mam link - Aestima, wysyłałam go do Ciebie w pw- możesz tu skopiować? Plizzzz :sorry2:

Madzioolka ja bym wzięła ten 3-pak na ramiączkach niebieskie bodziaki, napisz mi na pw ile kasy i jakie konto nr to ci przeleję :-) dzięki
acha rozm 86

reklama
Do góry