reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

spotkanie czerwcówek 2012

Iza to trzymam kciuki za pomyslny przebieg operacji i szybki powrót do zdrowia męża &&&&& trzymaj się kochana :*

A w temacie zlotu - koleżanka pożyczy mi swoją nianię elektroniczną więc może bez większych obaw zostawię śpiącą Maję samą w pokoju o ile oczywiście nasze miejsce spotkań będzie w logicznie niedalekeij niedalekiej odległości żeby dobiegła jak zacznie płakać :)

I jeszcze jedno - jaki mamy plan zajęć? co będziemy robić w sobotę od rana?

I pierwsze pytanie moejgo T choć wydaje mi się że znam odpowiedź - czy jest tam dostęp do internetu? :)

reklama
Iza strasznie m przykro, że was nie będzie, ale wiadomo że zdrowie najważniejsze. trzymam za leczenie!!!

Angel nie będzie, wczoraj mi odpisała na fejsie.

Zołza jeszcze nie dzwoniłam bo czekałam na wiadomość od Angel żeby wiedzieć na czym stoimy. Będę dziś dzwonić.

Zatem odpada nam jeden duży pokój. Czy może zostawić ten duży dla wygody i odwołać jeden mały?

Jeszcze pytanie formalne - naszywk swoją drogą ale macie jakiś pomysł jak szybko je przyczepić do czegokolwiek? Na agrafce chyba nie bardzo dla maluchów a wszystko inne wymaga szycia na miejscu. Dziewczyny szyjące - help!

co do planu - na miejscu jest piękne małe zoo, obejrzyjcie sobie galerię. Myslę że to spora atrakcja i dla nas i dla dzieci http://www.aniafilip.net/album/album.htm .
Zatem plan zołzy mi odpowada:) A jak nam się znudzi to możemy pojechać na jakąś wycieczkę gdziekolwiek, do wioski obok na spacer hehe:)

Traschka - super pomysł :tak: Nigdy nie grałam w scrabble. Dziewczyny jakby któraś poszukała w wolniejszej chwili jakiejś sali zabaw w Koninie na wszelki wypadek - ja jestem tak zalatana, że sprzedaję dziś po południu do jutra wieczorem Młoda Babci żeby się z myślami ogarnąć i przygotować choć trochę do wyjazdów. :baffled: A jaka pogoda ma być ?
Szkoda, że również _Angel_ nie będzie, nie ma daleko :-( Co do dużego pokoju to ja zupełnie nie mam pomysłu szczerze powiedziawszy.... Naszywki - też dziura w głowie ale ja nie szyjąca więc mam nadzieję, że wybaczycie :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry